Ilyenkor mit lehet tenni?
Rendeltem még múlt héten kutyatápot a dogshop.hu oldalról és most nagyon mérges vagyok, bár ha jól gondolom nem az oldal hibája, hanem a szállítóké, de jól kitoltak velem. Tehát a rendelés után kaptam egy e-mailt, hogy a mai napon 8 és 18 óra között szállítja ki a futárcég. Hát gondoltam nagyszerű, akkor vehetek ki egy szabadnapot, mert ugyebár elérni nem lehet őket. Ma itthon ültem egész nap, még a boltba sem mertem elmenni, nehogy pont akkor jöjjenek. 17 órakor már hívtam a céget, hogy mi a helyzet és nagy nehezen felvette valaki, aki közölte, hogy ő nem tudja megmondani hogy a futár éppen hol jár és a számát nem adhatja ki. Most már elmúlt 19 óra, persze többször nem vették fel a telefont 18 után pedig közölte a hangposta, hogy 8 és 18 között lehet hívni őket. Hát komolyan azt hittem felrobbanok. Oké, én elhiszem, hogy karácsony előtt több a munka nekik is, de nekem sem volt egyszerű kivennem pont most a szabadnapot és többet nem tudok. Még csak fel sem hívtak! Na ilyenkor mi van? Gondolom holnap majd amikor úgy gondolják méltóztatnak kihozni a csomagot és mivel nem lesz itthon senki, majd visszaküldik a feladónak, esetleg megejtenek egy hívást nagy csodálkozva, hogy hogy lehet az, hogy nincs itthon senki! A pénzt már kifizettem, elérni nem tudok senkit. Na most mondjátok meg, hogy mit csináljak?
Annyi szerencse van a szerencsétlenségben, hogy még nincs nálam a kutyus, úgyhogy éhezni nem fog...na de ez akkor is felháborító szerintem.
Melyik futárszolgálat ez?
Én amúgy a munkahelyemre szoktam rendelni, épp ma jött meg egy 15 kg-os táp :)
Én eddig csak olyan oldallal találkoztam, ahol napra pontosan megmondták mindig, hogy mikor jön a futár és jött is.
Majd írd meg, hogy mi lett a vége...
Nem túl bíztató a dolog amúgy, a dogshop-ból akarok rendelni Red Dingo bilétát a kutyusomnak..
Ez a DPD Hungária Kft. Hát én is kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle!:)
Igazából nem akarom most az oldalt szapulni, mert lehet, hogy tényleg nem volt még ilyen náluk, de nem túl jó első benyomás ez nekem.
Az a baj, hogy én nem tudom a munkahelyre sem rendelni, mert tömegközlekedek és érdekes lenne az 55 kilómmal végigvonszolni a városon a 20 kilós tápot!:D Párom szívesen segítene, de az ő ideje meg abszolút kiszámíthatatlan.
A www.webkutya.hu és a www.vakkanto.hu a GLS-sel szállít és mindig akkor jönnek, amikor írják, még csomagszámot is kapok időben, érdeklődni is lehet, stb.
Csak ajánlani tudom őket :)
Kicsit gondolkodtam közben...
Szerintem a futàrral lehetett a gond. Dpd màr szàllított nekem jò pàrszor. Akkor nem volt gond. Sőt volt, hogy ùgy alakult, hogy nem voltam a megadott helyen, felhívtak és megbeszéltem a futárral, hogy vigye màshova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!