Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van 3 bullmasztifom. Nektek...

Van 3 bullmasztifom. Nektek milyen kutyátok van és miért fajtatiszta, és milyen célból? :D

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 22:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Igen, láttam, ezért raktam én is képet az enyémről, hogy még viccesebb legyen.:P

Amúgy ez nem ide tartozik de neked hány kutyusod van Alexandra? Mert már mintha több kérdésnél láttam volna, hogy más kutyát mondasz, de nem vagyok benne biztos.:)

2011. dec. 20. 14:06
 22/32 anonim ***** válasza:

Az nem én vagyok :)

Nekem egy kutyusom van, aki a képen van, Joey :)

2011. dec. 20. 14:08
 23/32 anonim ***** válasza:
Akkor bocsánat, nem szóltam!:) Amúgy tényleg hasonlít egy boxerre!:D De nagyon édes!:)
2011. dec. 20. 14:10
 24/32 anonim ***** válasza:
Tudja esetleg valaki,hogy a O1.OO-t miért pontozták le?Mert én nem látom azt a választ annyira rossznak,hogy így le kellene pontozni....Nem is zöld kéz,de azért hogy ennyire lepontozni....Az a malac,ha jól megnézzük,még így kutyás szemmel is,szimpatikus :))
2011. dec. 20. 15:02
 25/32 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm a válaszokat..nagyon cukik lehetnek a kutyáitok.Én tenyésztésbe vontam 2 masztifomat killításra járkálok velük.ha gondoljátok belinkelek 1 képet :)
2011. dec. 20. 15:05
 26/32 anonim ***** válasza:

Én gondolom!:)

a havanese gazdi

2011. dec. 20. 15:13
 27/32 anonim ***** válasza:
Én nagyon várom! :)))
2011. dec. 20. 15:27
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Én mutattam képet a kis malacomról..Tényleg nem értem miért lettem lepontozva..Mandy olyan mint egy kiskutya..

Ha hazamegyünk szalad elénk,még a kis kurta farkát is csóválja..Állandóan a lábad mellett van,követ mindenhová.Ha alszik horkol,és néha fut álmában..Esténként meg az ember ölébe kérezkedik.Szobatiszta,és hallgat pár parancs szóra is..Egy valamit nem tud.Ugatni..Amúgy meg ha ivarérett lesz,akkor sem lesz nagyobb a közép magasságú kutyánál..(még a térdemig sem fog elérni)

2011. dec. 20. 20:27
 29/32 anonim ***** válasza:

Nagyon èdi :)))

Milyen almot hasznàltok neki? Nem büdös nagyon a kakija?

Kiskoromban nagyon szerettem volna egy malacot, papàm tsz-ben dolgozott. Amíg nàluk laktunk, minden nap megkérdeztem hozott-e haza :)

Mandy mennyi idős? Milyen fajta?

2011. dec. 20. 20:37
 30/32 anonim ***** válasza:

ma 20:37

Mandynak ilyen van (csak nem ilyen színben)

[link]

Írtam,hogy szoba tiszta, a lakásban nem pisil,nem kakil.

Ha menni kell akkor jelez,és ilyenkor vagy kimegyünk a kis kertbe vagy elmegyünk sétálni(pórázon megy)

Mivel én szeretem a tisztaságot a lakásban és a kertben is így a végtermékét ahogy a legtöbb kutyás gazdi,én is zacskóba teszem,és kidobom.Így nincs büdös az udvaron sem.(bár nem szarik büdösebbet mint egy kutya)Jelenleg 5 hónapos. müncheni, skandináv törpemalac..

2011. dec. 20. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!