Van 3 bullmasztifom. Nektek milyen kutyátok van és miért fajtatiszta, és milyen célból? :D
Igen, láttam, ezért raktam én is képet az enyémről, hogy még viccesebb legyen.:P
Amúgy ez nem ide tartozik de neked hány kutyusod van Alexandra? Mert már mintha több kérdésnél láttam volna, hogy más kutyát mondasz, de nem vagyok benne biztos.:)
Az nem én vagyok :)
Nekem egy kutyusom van, aki a képen van, Joey :)
Én gondolom!:)
a havanese gazdi
Én mutattam képet a kis malacomról..Tényleg nem értem miért lettem lepontozva..Mandy olyan mint egy kiskutya..
Ha hazamegyünk szalad elénk,még a kis kurta farkát is csóválja..Állandóan a lábad mellett van,követ mindenhová.Ha alszik horkol,és néha fut álmában..Esténként meg az ember ölébe kérezkedik.Szobatiszta,és hallgat pár parancs szóra is..Egy valamit nem tud.Ugatni..Amúgy meg ha ivarérett lesz,akkor sem lesz nagyobb a közép magasságú kutyánál..(még a térdemig sem fog elérni)
Nagyon èdi :)))
Milyen almot hasznàltok neki? Nem büdös nagyon a kakija?
Kiskoromban nagyon szerettem volna egy malacot, papàm tsz-ben dolgozott. Amíg nàluk laktunk, minden nap megkérdeztem hozott-e haza :)
Mandy mennyi idős? Milyen fajta?
ma 20:37
Mandynak ilyen van (csak nem ilyen színben)
Írtam,hogy szoba tiszta, a lakásban nem pisil,nem kakil.
Ha menni kell akkor jelez,és ilyenkor vagy kimegyünk a kis kertbe vagy elmegyünk sétálni(pórázon megy)
Mivel én szeretem a tisztaságot a lakásban és a kertben is így a végtermékét ahogy a legtöbb kutyás gazdi,én is zacskóba teszem,és kidobom.Így nincs büdös az udvaron sem.(bár nem szarik büdösebbet mint egy kutya)Jelenleg 5 hónapos. müncheni, skandináv törpemalac..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!