Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van 3 bullmasztifom. Nektek...

Van 3 bullmasztifom. Nektek milyen kutyátok van és miért fajtatiszta, és milyen célból? :D

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 22:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

:D hogyne lenne az :)

Miből gondolod, hogy nem az?

Attól, hogy vékony?

2011. dec. 20. 09:05
 12/32 anonim ***** válasza:

Basszus, de hülye vagyok :D

Mindjárt megy a jó link :)

2011. dec. 20. 09:06
 13/32 anonim ***** válasza:

Na, itt az én bullmacim :)

[link]

2011. dec. 20. 09:09
 14/32 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem a vékonysága után vontam kétségbe azt,hogy Bullmasztiff vagy sem.......De a második link egy Bulmasztiff kölyköt mutat..
2011. dec. 20. 09:17
 15/32 anonim ***** válasza:

Igen tudom, benéztem :)

Sokan leboxerezik amúgy, ezért gondoltam hirtelen arra, hogy te is erre gondolsz. Aztán láttam csak, hogy rossz linket raktam be :)

2011. dec. 20. 09:23
 16/32 anonim ***** válasza:

Nekem 4 kutyám van, 3 keverék, 1 közép-ázsiai juhász.

Azért KÁJ, mert egyszer befogadtunk egy 2 éves szukát, és amikor meghalt, nem akartunk több kutyát... Csakhogy úgy alakult, hogy elköltöztem, és megjött az isteni sugallat:D... szóval hosszú történet, de végül lett 3 kutyánk. És a szüleim mondták, hogy ez tök jó, de akkor már legyen megint egy KÁJ is...:D

Imádom ezt a fajtát, de ugyanúgy imádom a keverékeimet is...:)

Neked, kérdező miért van 3 bullmasztiffod?:)

2011. dec. 20. 09:26
 17/32 anonim ***** válasza:

Alexandra, én olyan jót nevettem :D Főleg azon, h még megkérdezted h a soványsága miatt gondolta-e ezt XD

Amúgy nekem egy roti-nj keverékem van és azért NEM fajtatiszta, mert keverék :P Amúgy a kedvenc kutyám a roti, azt szerettem volna megint a későbbiekben, de ott, ahonnan van a kutyim, besikerült egy alom és vitték volna őket fullasztani. Nem engedtem, mindnek kerestem gazdit és egyet elhoztam én is. De egy percig sem bántam meg, h nem fajtatiszta roti. Nálam egy kutya imádata nem egy darab papíron múlik.

2011. dec. 20. 11:22
 18/32 anonim ***** válasza:

Hát igen, van ez így :D

Ilyen, amikor a hülye kezdi el bizonygatni az igazát :D ;)

2011. dec. 20. 11:33
 19/32 anonim ***** válasza:

Jajj de jót nevettem ezen a képes hibán!:D Alexandra szerintem most szereztél pár vidám percet néhány embernek.:D

Ezen a vonalon elindulva nekem is bullmasztifom van akkor!:D

[link]

Viccet félretéve havanese kutyus, aki még nem jött volna rá.:) Azért fajtatiszta, mert ilyen jellemű és kinézetű kutyát akartam, ráadásul kölyköt és menhelyen nem találtam.:) Amúgy nekem is olyan mindegy, hogy keverék vagy nem.

2011. dec. 20. 13:44
 20/32 anonim ***** válasza:

:D na ja, és még jól meg is voltam sértődve, hogy na, megint boxernek nézi vki :DD

Amúgy ez a kutyus is Havanese, akit először linkeltem be :)

2011. dec. 20. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!