Kutyákat vagy macskákat szereted jobban? Miért?
Számomra a macskák semmire sem jók , kivéve azokat amik nem egereket vadásznak le. Különben nem is lehet velük játszani , csak ha ők akarják , foglalkozni sem lehet velük ha éppen nincs kedvük hozzá. Elszöknek otthonról , ha éppen úgy tartja kedvük elszöknek egy másik családhoz, meg ilyenek.
Én teljes mértékben kutyás vagyok.
Kérdező, először tarts már egy macskát és csak utána beszélj légyszi. A tartás alatt nem annyit értek, hogy havonta egyszer eszedbe jut, hogy enni is kéne neki adni, hanem hogy naponta órákat vagy vele, foglalkozol és szereted őt (bár azt hiszem, ez a része nem menne, ha ennyire nincs benned szeretet vagy szeretni akarás). A macskák egyáltalán nem "önzőek", ha már ezt az ostoba kifejezést akarod használni. Nagyon tudják szeretni a gazdájukat, ha ő viszonozza. Világ életemben voltak cicáim. Este és délután bent vannak velem, napközben kint a kertben és hidd el, hihetetlenül tudják szeretni az embereket. Mellesleg a mostani cicám (10 éves lesz tavasszal) sokkalta játékosabb, mint bármelyik kölyökkutya. Állandóan követ, a nyomomban van, soha nem téveszt szem elől. Ha megjövök, ugyan annyira örül nekem, mint a kutyám.
Abból, amit te mondassz, az jön le, hogy macskát max ablak mögül láttál, de inkább csak tv-ből. Ha tartottál macskát, majd akkor visszatérhetünk, de addig csak tudatlanul beszélsz hülyeségeket.
Volt már macskám . Több is.
Mindegyiket szerettem . De miután lett kutyám , több szeretetet kaptam a kutyámtól mint a két cicámtól együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!