Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyákat vagy macskákat...

Kutyákat vagy macskákat szereted jobban? Miért?

Figyelt kérdés

Számomra a macskák semmire sem jók , kivéve azokat amik nem egereket vadásznak le. Különben nem is lehet velük játszani , csak ha ők akarják , foglalkozni sem lehet velük ha éppen nincs kedvük hozzá. Elszöknek otthonról , ha éppen úgy tartja kedvük elszöknek egy másik családhoz, meg ilyenek.

Én teljes mértékben kutyás vagyok.

2011. dec. 18. 20:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
...hát azért a szeretet nem így működik. Vagyis adok-kapok alapon még az állatszeretetnél sem.
2011. dec. 19. 11:40
 22/29 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, először tarts már egy macskát és csak utána beszélj légyszi. A tartás alatt nem annyit értek, hogy havonta egyszer eszedbe jut, hogy enni is kéne neki adni, hanem hogy naponta órákat vagy vele, foglalkozol és szereted őt (bár azt hiszem, ez a része nem menne, ha ennyire nincs benned szeretet vagy szeretni akarás). A macskák egyáltalán nem "önzőek", ha már ezt az ostoba kifejezést akarod használni. Nagyon tudják szeretni a gazdájukat, ha ő viszonozza. Világ életemben voltak cicáim. Este és délután bent vannak velem, napközben kint a kertben és hidd el, hihetetlenül tudják szeretni az embereket. Mellesleg a mostani cicám (10 éves lesz tavasszal) sokkalta játékosabb, mint bármelyik kölyökkutya. Állandóan követ, a nyomomban van, soha nem téveszt szem elől. Ha megjövök, ugyan annyira örül nekem, mint a kutyám.

Abból, amit te mondassz, az jön le, hogy macskát max ablak mögül láttál, de inkább csak tv-ből. Ha tartottál macskát, majd akkor visszatérhetünk, de addig csak tudatlanul beszélsz hülyeségeket.

2011. dec. 19. 16:29
 23/29 anonim ***** válasza:
96%
Nekem volt macskám,szerettem,de akkor sem mondom azt,hogy többre tartom mint a kutyákat,úgy gondolom hogy Sanyi(a macsekom) nagyon okos és szép cica volt..menhelyről hoztuk,imádtam,de attól még ezt gondolom,mert hát ízlések és pofonok,neked a macska nekem a kutya,ha ezért lepontoztok hát hajrá! De én a tapasztalataimat mondom el,ha tetszik,ha nem!
2011. dec. 19. 17:01
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked fogalmad nincs a macskákról. Az én sziámim rettentően ragaszkodott hozzám. Nagyon szeretett, és amikor hazajöttem, ő várt engem, velem volt, és hízelgett, játszottunk, és soha nem hagyott "el". Ha nem szereted a macskát, akkor ő sem fog veled foglalkozni. Nem olyanok, mint a kutya. Itt ha szereted őket, akkor ő is viszont szeret, nagyon is, de ha te le se sz*rod, akkor ő sem fog téged. Hiába mondok is neked bármit, ha te nem szereted a macskát csak azért, mert ő macska, akkor úgyse fogod benne meglátni azt a sok jót, odaadást, hűséget, szeretet, ami valójában egy macskában megtalálható. Én nem várom el, hogy a macskáim a talpamat nyalják, hanem egyszerűen csak szeretem őket, és ez nagyon kifizetődő náluk, mert mindegyik viszonozza is. Ha látnád, hogy hogy bújt oda, hogy nézte mi bajom van, amikor sírtam, biztos nem mondanád azt, hogy önzőek. Csak úgy tudtam megnyugtatni, hogy nincs semmi bajom, ha megsimogattam, és az ölembe vettem. Addig idegesen nézte, bújt oda hozzám, hogy miért sírok.
2011. dec. 19. 18:26
 25/29 anonim ***** válasza:
Blue11 Ezért senki józan, normális ember nem ítés el. (Az előtted szóló vagyok). Én speciel csak azokat tudom lenézni és igen, elítelni, akik úgy mondanak véleményt valamiről, hogy meg sem próbálják azt megérteni, sőt, nem is tudják, igazán miről beszélnek. A kérdező hozzászólásaiból világosan kiderül, hogy nem szereti a macskákat, sőt... Te viszont azt írtad, hogy szereted őket, de a kutyák közelebb állnak hozzád. Ez természetes is. Az emberek különbözőek és én már azt nagyon becsülöm benned, hogy te mentettél meg egy cicát. Én nem tudok különbséget tenni a kutyám és a macskám közti szeretet között. De ez így is van rendjén, hogy máshogy érzünk, gondolkodunk. :)
2011. dec. 19. 18:56
 26/29 anonim ***** válasza:
utolsó hozzászóló: Köszönöm,hogy te megérted,sokan nem.:) És igen szerettem,megnyugtatott a közelsége mikor rossz kedvem volt.:) 8 évesen kaptam :) a kitűnő bizimre,de már 7 éves az öreglány :) Haveroméknál van,mert időközben nővérem terhes lett :(
2011. dec. 19. 19:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Sanyi és lány? érdekes..
2011. dec. 20. 23:15
 28/29 anonim ***** válasza:
Igen nőstény cica és igen Sanyinak hívják :) Neked érdekes,nekem jelentése van :)
2011. dec. 21. 12:10
 29/29 A kérdező kommentje:

Volt már macskám . Több is.

Mindegyiket szerettem . De miután lett kutyám , több szeretetet kaptam a kutyámtól mint a két cicámtól együtt.

2011. dec. 23. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!