újszülött kölyök kutyával mit csináljak, hogy meg maradjon?
Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt kaptunk egy kutyust és nem mondták hogy fedeztetve lett!Csak azt vettük észre hogy nagy lett a hasa 5 nappal ezelőtt meg lettek a kicsik,de sajnos 1 velünk van mert nem akart szopni anyapótló tápszert kap látszólag minden rendben volt de tegnap óta sokszor sír és szerintem fáj a hasa.Mit csináljak még vele,hogy jó legyen neki?Etetés előtt után maszírozom a hasát is,nem tudom mit tegyek még,bár én nem fedeztetnék be kutyát télen,de most ha ő így járt akkor azon vagyok hogy meg mentsük a kicsit.Adjatok tanácsot!!!"nem vagyok szaporító"csak értelmes választ szeretnék.2011. dec. 14. 09:20
22/40 anonim válasza:
Nagyon tündéri a kutyus,és dicséretes tőled,hogy ennyire törődsz vele,nekem sem lenne szívem hagyni elpusztulni,remélem minden okés lesz a picivel :)
23/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ezek szerint sikerült megnézni a képet!!Ha meg marad akkor folyamatosan teszek oda fel képet és meg tudjátok nézni.
2011. dec. 14. 13:05
24/40 anonim válasza:
18. válaszoló: te elaltatnád a gyereked mert koraszülött és nem szopik?egy kutyaélet is élet!lehet hogy ő 1-2 nap fejlödéssel le van maradva,de a kölykök olyan gyorsan nőnek,hogy ezt még behozhatja!a menhelyeken is cumiztatják az állatbabákat,akiket elhagyott az anyja,holott ezt is lehetne természetes szelekciónak nevezni...mégis megadják nekik az esélyt az életre,ahogy ezt a kérdező is megtette,és ezért csak tisztelni lehet....
25/40 A kérdező kommentje:
Én is ebben hiszek amiben a 18.válaszadó.Köszönöm vannak még egyetértő emberek,és vannak olyanok is ha egy kis gond van akkor már fel adják.
2011. dec. 14. 14:13
26/40 anonim válasza:
Nagyon cukorfalat kutyus. Nagyon-nagyon szurkolok nektek! A szívembe zártam azt a képet, ahogy eteted azt a kis törékeny picinyke életet. Úgy meghatódtam, hogy még a könnyem is kicsordult. Jó hogy vannak még ilyen emberek! Várni fogom majd a képeket :)
27/40 A kérdező kommentje:
fogok felrakni és itt is írok,sajnos nem volt bent a doki hogy megnézze a kutyust de meg is fogom nézetni,bár lehet nem lesz szükség rá,már van széklete és ma elég jól evett és nem sírt annyit mint tegnap.
2011. dec. 14. 14:25
28/40 anonim válasza:
nagyon aranyos a pici :) szép tőled hogy segítesz neki..
én se altatnám el az biztos ,amíg lehet küzdenék hogy életbe maradjon :) amúgy milyen fajtájú??
29/40 A kérdező kommentje:
azért már mikor saját magunk nevelünk egy kölyköt jobban sajnáljuk,őt első perctől kezdve nevelem.óangol juhász"bobtail" szín hibával született de akkor is cuki.Az anyját kaptuk csont soványan és közbe be volt fedezve azért is tünt fel,hogy nő a hasa mivel egy vékony kutyát nehéz vissza hízlalni.De mostmár nagyon szép az anyuci is.
2011. dec. 14. 16:27
30/40 A kérdező kommentje:
Sajnos mégse bírta ki a kutyus (::((:(: pedig semmi látszata nem volt,hogy nem marad meg este még úgy evett..(:.
2011. dec. 15. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!