Miért nem jó a Friskies (Rich in meat)?
Lehet,hogy most leleszek pontozva de elmondom a VÉLEMÉNYEM (ami az én véleményem) :
Ezen az oldalon előfordul,hogy kicsit leharapják a fejed az ilyen kutyatápos kérdésnél !
Sajnos nem tud mindenki venni havi 10ezer forintos Acana/Orijen tápot!És én nem cigizek és nem azért nem tudom megvenni sőt még nem is vagyok alkoholista!Csupán a zsebpénzemen tartom el a kutyám!És Darlingot kap enni meg főzök neki husit!És jéé egészséges szép a bundája,energiában gazsag,vidám!Jó nemazt mondom aki tudja Acanával/Orijennel etetni a kutyáját hát akkor egészségér,aki meg nem annak meg sajnálatára!Tudom Ti csaj elmondjátok,hogy ezzel kénne ettetni és nem a 4% kajával,de valljuk be azért néha már tulzásba van ez a téma!Szerintem etesd nyugodtan azzal a táppal a kutyudat!Ha kap elég szeretetet,törődést,oltálst,játékot akkor teljesen jó neki!Szerintem az állatorvossal meg nincs semmi gond (mondjuk azért ajánhatta volna ezeket a tápkat de mind1)
Egyépként régen is megéltek a kutyák 19 évet is,mondjuk akkor nem voltak ennyira tenyésztve a kutyák (vagy nem tudom,hogy leírni/mondani)szóval erről ennyit!
Üdv.Butha.13,5 éves lány!Szép napot Mindenkinek!
15:01-es vagyok:Szerintem teljesen jó az a táp is! :)
Ha a kutyud jól érzi magát háát akkor..meg!
Tavaly pusztult el az én jó öreg kutyusom, aki sajnos a szar tápok áldozata lett. Nagyon sok fájdalommal járó izületi gyulladása volt, és az állatorvosok (nem egy, hanem egy egész team) mondták, hogy az a régi mondás az sajnos igaz: Olcsó húsnak híg a leve.
Amúgy az Orijen/Akana nem egy horror összeg, mert kb 5ezerre jön ki egy hónap.Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy ad-e a kutyájának vérrel áztatott "szemetet".
Na most aztán lehet lepontozni!!!!
15:01-es vagyok:
14 éves s nem döglött meg jéé :)
Amúgy meg nem kéne szerintem egy táp miatt így beszélni ha meg lesz*rod a más kutyáját.Miért is vagy itt?Ja hogy oszthasd a másikat,akkor gratulálok össze jött!Egyépként meg mindenkinek maga dolga,hogy mivel etetti a kutyáját,de mivel ez az oldal részben a másik ember véleményétől függ ezért azt tiszteletben kéne tartani!
Ennyi,én itt kiszáltam a vitába.Kiálltam a véleményem mellet!
Üdv.
Hűű 15.05, micsoda helyesírás... Csak ámulok és bámulok.
1, össze jött = összejött
2, egyépként = egyébként
3, etetti = eteti
Fogalmazás rész:
1, "de mivel ez az oldal részben a másik ember véleményétől függ" (ez mit jelent?)
2, Ennyi,én itt kiszáltam a vitába = Ezt úgy mondják hogy kiszálltam a vitából:D
Aki ennyire unintelligens, az nem csoda hogy ilyen tápokkal eteti a kutyáját:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!