Friskies Activ. Megnéztem az összetevöit, és sokkal nagyobb a proteintartalma, mint a szimpla Friskies-nek. Kifejlett kutyának jó?
Lehet, hogy a proteintartalma sokkal nagyobb, mint a simának, de ezzel sem szabad etetni egy kutyát, mint a többi társaival sem. A Friskies, Pedigree, Chappi, Darling és társaiban tulajdonképpen csak színezék, és tartósítószer, meg gabona van, és semmi hús. A 4% húst szerintem nyugodt lelkiismerettel mondhatom a semminek.
Egy kutyának szüksége van megfelelő tápanyagokra, vitaminokra, amit ebben a tápban nem fog megkapni. Ha már valami olcsóbbat szeretnétek, akkor tudom ajánlani a Josera, Brit Care, Dog Chow-t, ezek már elég jó tápok. Egy nagy zsákot szerintem már lehet 7000 forintért venni. Ezek a tápok már jó beltartalmi értékkel rendelkeznek, van bennünk legalább hús is. Ha még többet tudsz rákölteni a kutyusodra, akkor az Orijen, Acana, Taste of the wild tápok lennének a legjobbak neki. Ugyanis ezek a tápok tartalmazzák a legtöbb húst, fehérjét, proteint, mindent, ami a kutyának kell. Ezeket a jobb minőségű tápokat esetleg állateledeles üzletekben, vagy neten megrendelni tudod. Itt körülnézhetsz: [link]
Ja, és minden tápot nem a neve alapján hasonlítunk össze, hanem a beltartalma alapján. Értelemszerűen minél több benne a hús, annál jobb a táp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!