Mi a véleményetek a Friskies Junior kutyatápról?
Szia! Milyen fajta kutyus?
Én egyébként nem javaslom Friskies-t, Pedigree-t és társait, mert alsó kategóriás tápok. Inkább szánj rá többet, és vegyél minőségit.
A fajtája boxer lesz, még nem érkezett meg. :)
Egyszínű táp. Ilyet tudok szerezni,de ezekben is megvannak a szükséges vitaminok? Ha az Acana a legjobb tép, akkor elkezdek spórolni rá. :)
Netről tudsz rendelni házhoz szállítással és sokszor a webáruházakban olcsóbbak is a tápok, mint a boltokban.
Érdemes már most körbelátogatni az állatorvosokat és kiválasztani, ki lesz a leendő dokid. Vagy más kutyásoktól kérdezni orvosoktól.
A gyenge ill. középkategóriás tápokkal pontosan az a baj, hogy nincs meg bennük minden. Egy közép kategóriással még jól járhatsz, de mindenképp kell majd csonterősítő, kalcium-foszfor kiegészítés mellé, mivel nagy testű kutyusod lesz. Szuperprémium tápok mellé nem kell, mert abban benne van minden, de jóval drágábbak is.
Sajnos én nem engedhettem meg magamnak, hogy drága tápokat vegyek a kutyáknak, ezért közép- ill. felső-közép kategóriás tápokat etetek és mikor kicsi volt a kutyám, a doki írt föl nekünk kalcium-foszfor port és azt kellett a táphoz hozzákeverni. Ez egy jó, de olcsó megoldás, ezer valahányszáz forint volt a por és egy zacskó olyan másfél-két hónapra volt elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!