Hogyan vegyem rá anyumat h örökbefogadjunk egy kiskutyát?
próbáld meg bebizonyítani anyukádnak, hogy igenis van benned annyi felelősség, és türelem, hogy kutyád lehessen.
miért nem akar beleeggyezni?
kérdezd meg az okát hogy miért nem, és ha azt mondja hogy mert csak akkor is miért nem lehet kutyám anyu??
lehet hogy a pénz miatt vagy gondolná hogy nem lennél felelős érte pl 1-2 hétig jó a kutya és utána már nem kell..
egy kölyök drága főleg ha tenyésztőtől vennél fajta tisztát...ha menhelyről az már nagyon jó lenne :) de akkor is az oltások nem olcsóak ,mi vettünk kutyát és a 3 oltás 14-ezer ft körül volt akkor jó minőségű táp 4 hónapos koráig eukanubával etettük utána váltottunk mert nem olcsó táp..szóval ha anyagiak miatt nem engedi akkor megértem..
a másik hogy amíg kölyök 2 óránként lekell vinni sétálni hogy szobatiszta legyen,otthon tudsz maradni hogy levidd?? ha suliba jársz akkor most ez nem megoldható..
minden nap nagyon sokat kell vele foglalkozni tanítani
milyen fajta vagy méretű kutyát szeretnél??
kertesben vagy panelban laksz??
mennyi időd lenne a kutyára??
hány éves vagy??
ha beleegyezne mindenféleképpen nyáron legyen kutya hogy sokat tudj vele foglalkozni :)
sok sikert!!
*fajta tiszta = fajtatiszta
bocsi elírtam..
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
Azt elfelejtettem leírni h van egy törpenyuszim.Szerintetek bántaná a kutyuska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!