Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a flexi...

Mi a véleményetek a flexi pórázról?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
utolsónak: aki Budapesten a belvárosban elengedi a kutyát póráz nélkül, mivel behívható, az szerintem felelőtlen. Mégha van egy-egy füves szakasz, pl. az Andrássy úton, akkor is felelőtlen az, aki 5cm-re a száguldó kocsiktól elengedi a kutyát. Flexivel viszont végigmegyünk úgy a Hősök terétől az Oktogonig, hogy mégis nagyobb a szabadság, mint a sima pórázzal, de azért figyelek is, hogy ne üssék el. Nagyon függ ez attól, hogy hol lakik valaki, szerintem.
2009. máj. 19. 10:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha már a Hősök terén vagy,ott a Liget,ott aztán vannak olyan részek,ahol el lehet engedni.

Több értelme van,mint a benzinbűzben rángatni az Andrássyn,főleg hogy ők pont a pofájukba kapják a káros anyagokat.

Én a térig pórázon viszem(rövid pórázon,addig kibírja),majd a téren kifutja magát,hazafelé meg szinte húzni kell.

2009. máj. 19. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
Nekünk nagyon kicsi kutyánk van és flexit használunk mióta megvan nálunk. Nekünk nagyon bevált, mert városban lakunk, ahol nem szabad(na) szabadon engedni a kutyát, de így azért van mozgástere is, el tud menni tőlünk pár méterre. Régen sima bőrpórázt használtunk, de áttértünk erre. Szerintem városi, kisebb testű kutyának akit nem tanítanak tökéletes választás.
2009. okt. 30. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!