Mi a véleményetek a flexi pórázról?
Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 21:15
11/13 anonim válasza:
utolsónak: aki Budapesten a belvárosban elengedi a kutyát póráz nélkül, mivel behívható, az szerintem felelőtlen. Mégha van egy-egy füves szakasz, pl. az Andrássy úton, akkor is felelőtlen az, aki 5cm-re a száguldó kocsiktól elengedi a kutyát. Flexivel viszont végigmegyünk úgy a Hősök terétől az Oktogonig, hogy mégis nagyobb a szabadság, mint a sima pórázzal, de azért figyelek is, hogy ne üssék el. Nagyon függ ez attól, hogy hol lakik valaki, szerintem.
12/13 anonim válasza:
Ha már a Hősök terén vagy,ott a Liget,ott aztán vannak olyan részek,ahol el lehet engedni.
Több értelme van,mint a benzinbűzben rángatni az Andrássyn,főleg hogy ők pont a pofájukba kapják a káros anyagokat.
Én a térig pórázon viszem(rövid pórázon,addig kibírja),majd a téren kifutja magát,hazafelé meg szinte húzni kell.
13/13 anonim válasza:
Nekünk nagyon kicsi kutyánk van és flexit használunk mióta megvan nálunk. Nekünk nagyon bevált, mert városban lakunk, ahol nem szabad(na) szabadon engedni a kutyát, de így azért van mozgástere is, el tud menni tőlünk pár méterre. Régen sima bőrpórázt használtunk, de áttértünk erre. Szerintem városi, kisebb testű kutyának akit nem tanítanak tökéletes választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!