Swarovskis flexi pórázról mit gondoltok?
A flexi póráz egy nagy kalap szar.
Használj rendes pórázt,ha ragaszkodsz a swarovskihoz akkor sima pórázt lehet kapni olyat a fressnapfban.olyan8ezer kb.
Inkább neveld meg, költsd a pénzed kutyasulira meg szakirodalomra swarovsky helyett. A kutyád biztos jobban fog szeretni érte.
Ha neveletlen és nagy a mozgásigénye, akkor sokkal inkább sok-sok szabadon sétálásra van szüksége és foglalkozásra, mint csilli-villi flexire, ami lehet, hogy neked tetszik, de az ő helyzetén csak ront.
A kutyád neveletlen.
Megnevelni nem lehet flexivel.
Az a lusta gadzák póráza én úgy hívom.
Ne vegyél olyat.
Arra nem gondoltál, hogy esetleg ne a legcsücskét fogd a póráznak, hanem rövidebben, és akkor nem kell égnekálló kézzel sétáltani?
Leestem a székről a röhögéstől. Ilyen csak a szőkenős viccekben van! :)))
Én, ha a kutyámmal a közeli erdőbe/kutyafuttatóra megyünk csak sétálni, sima pórázt rakok rá. Viszont ha bemegyünk a városba, flexi pórázt használunk. Amikor nézelődök, beszélgetek, nem tartom muszálynak, hogy a kutyám a lábam mellett sétálgasson. Ilyenkor általában szaglászgat, tehát szerintem nem baj, ha a városban nem sima póráz van a kutyádon, attól még nem neveletlen. Mondjuk a flexi pórázunk nem valami hosszú, 3 méteres, de annyi meg elég. Teljesen mindegy, hogyan néz ki a pórázod, attól még, hogy fényes kövecskék vannak rajta, semmivel nem jobb, mint a többi.
Ne engedd a kutyádnak, hogy összevissza szaladgáljon a lábad között, pláne ne hogy húzzon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!