Szerintetek mért csinálja ezt?
Költözés ide vagy oda, az a 2 séta nem elég. Ahogy előttem írták, vidd le egy hónapon keresztül napi 4 alkalommal, ha akkor is be fog pisilni, akkor vigyétek orvoshoz.
Az, hogy az új helyen óránként bepisil, mit jelent? Jelöl, vagy maga alá ereszt egy nagy tócsát?
így
Reggel,délelőtt, délután,este?
Én 18 órakor voltam sétálni a kutyámmal egy órát, most még lemegyek vele, de ez már csak 1 perc, amíg az első füves részen pisil egyet, és már jövünk is fel.
Aztán reggel fél 6-kor kelek, és megyünk le egy fél órára.
Jézus, szegény...
Egyébként ha ki is derül, hogy betegség miatt van, azt jobb ha tudod, hogy azért is kialakulhatott, mert ritkán volt lent sétálni. Nem kell minden sétának egy órásnak lennie, de reggel indulás előtt, délután hazaérkezéskor meg este lefekvés előtt mindenképpen legalább egy 10 perces egészségügyi sétát be kell iktatni (nyilván amelyiknél megy, ott legyen hosszabb, de ennyi kell a fizikai egészésge érdekében), mert ha sokáig kell tartogatnia, az okozhat vizelettartási problémákat idősebb korában. Most valószínűleg még nem ez a baj, ha csak felfázott vagy ilyesmi, az jó eséllyel gyógyítható (legalábbis reméljük, hogy ilyen sokáig húzódó bajnál is), de amit a sokáig tartogatás okoz, azzal már nem fogtok tudni mit kezdeni. Úgyhogy erre figyeljetek oda a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!