Hol lehet 30000ft-ig Cavalier King Charles Spánielt venni? (Kölyök). mert nem találok sehol :|
Szaporítónál. Én is egy ilyen kutyát szeretnék majd venni. De jobb esetben is 80.000Ft-ot rá kell szánnod a kutyára minimum. Már elég túl tenyésztett beteges fajta szóval meg kell nézni hogy csakis jó helyről. Én ha minden igaz majd innen szeretném venni:
Ha nem szánsz tenyésztőre,akkor itt vannak a szaporitok,ki lehet fogni jó szép egészséges kutyust csak légy körültekintő!
Körültekintő?
Végül is, ha a kérdezőnek röntgenszeme van, meg kézrátétellel állapít meg örökletes betegségeket, akkor hajrá.
Már meg ne haragudj kedves kérdező, de akkor tényleg menj el a fajtamentőkhöz, és fogadj örökbe onnan egy tündért!!!
30 e Ft-ért jóesetben kapsz fajtatiszta kutyát.
Ahogy előttem is írták nagyon fontos az örökletes betegségekre való szűrés.
Ha most 30 e Ft-ot akarsz adni egy kiskutyáért, akkor majd hogy fogod kifizetni neki a minőségi tápot (5-10 e Ft havonta), az oltásokat, az esetleges orvosi költségeket, amik ha sikerül olyan "tenyésztőt" választanod akár 100-200 e Ft-ra is rúghatnak.....
Ne támogasd a szaporítókat, sajnos így is van belőlük nagyon-nagyon sok...
És halkan megjegyzem, hogy egy minőségi kiskutya ára egy igényes kennelben 150-200 e Ft körül alakul.
Nagyapán TENYÉSZTŐ, és ő is expresszen hirdet.
De ha nem szánsz tenyésztőre, akkor szaporító, vagy FAJTAMENTÉS!
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!