Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Advantix=remegés? Részletek...

Maoamom kérdése:

Advantix=remegés? Részletek alább.

Figyelt kérdés
Tegnap alvás közben csepegtettem Advantixot a kutyámra,azért alvás közben mert különben nem lehet lefogni:) Miután felkelt furán ment sunyítva,a füleit hátracsapva,remegett mintha félt volna valamitől,pedig nem ijedhetett meg semmitől a lakásban. Lehet,hogy megijedt a szagtól ami hirtelen rajta volt? Advantixnak elég erős szaga van... Vagy allergiás rá? Egy kis idő után elmúlt neki,de nagyon megijedtem...
2011. dec. 11. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Allergiált kiválthat, de az nem félelem formájában fog megjelenni. A szagától érezhette furán magát, vagy rosszat is álmodhatott, de bármi más is lehetett.

Ha amúgy is olyan ideges a kutyád, hogy nem lehet lefogni, akkor én azért egy életmódváltáson gondolkodnék, mert az nem normális, hogy képtelen nyugton maradni, amíg lecseppented.

2011. dec. 11. 11:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Le tudom fogni,csak mivel elég hosszú a szőre nehéz úgy cseppenteni, hogy a bőrére menjen a nagy része, mert ugye bőrön keresztül szívódik fel,ezért találtam jobbnak ha alvás közben cseppentek. Találtam már benne kullancsot a spot-on ellenére is, szóval erre nagyon odafigyelek...
2011. dec. 11. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!