Whippetet, ti hogy fárasztotok ki?
Egyàltalàn nem nagy a mozgàsigénye. 15 perc intenzív futás(amikor viszont felgyorsulhat amennyire tud) elég neki, utàna rengeteget alszik.
Nekem ugyan nincs whippetem, a gazdik és egy itteni tenyésztő tapasztalatait írom...
Köszi a választ!
Télen, ha kutyakabáttal kint van az nagyon rossz lenne (neki)?
Időnként kiengedem az udvarra, leszaladgálja magát a többi kutyával, aztán kéredzkedik is be. Az agarak, és a whippet is egész nap el bírnak lenni a kanapén, kicsit rohannak, aztán vissza.
Hosszabb időre nem engedem ki a hidegbe, de pl. a havat is szereti, rohangál benne, beletúrja az orrát, meg harapja, aztán bejön, és rátapad a radiátorra negyed órára. :) Kabátot nem adok rá, ha fázik, bejön.
Köszi a válaszokat!
Lesz egy whippetem!
Nos, nekem van whippetem és a következők a tapasztalataim.
Kertesházban lakom és reggelente amíg 0 fok körüli a hőmérséklet kis kabáttal kint tölti az időt amíg haza nem érek kb. du 2 körül. Így is van a filagóriában egy pokróca az egyik fotelben, általában oda bújik ha nem rohangál.
Földre nem hever ha csak módja van rá! Tényleg nincs extra mozgásigénye. Egy két őrületes vágta és jöhet az újabb több órás álomcsata. Télen csak hetente egyszer viszem el sétálni ki a kertből. Minuszokban bent marad a házban, legszívesebben még pisilni se menne ki, annyira utálja a hideget. Nem télen bőven elég neki a biciglivel való mindennapi futtatás.
Gratulálok a döntéshez!
Kutyás téren a legjobb dolog az életben ami csak érhet egy embert, hogy lesz egy whippetje.
Ettől csak egy jobb van, ha esetleg több whippetje van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!