Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg nem lesz jó házőrző a...

Tényleg nem lesz jó házőrző a kutya, ha sokat játszanak vele?

Figyelt kérdés

A kérdés azért merült fel, mert van egy kuvaszunk, aki most lesz 1 éves. Nagyszüleimnek az a baja, hogy nem ugat annyit, az idegenekkel barátságos, míg az előző kuvasz ennek az ellentéte volt.

Zavarja őket, hogy foglalkozom vele, sokat simogatom, játszani is szoktam a kutyával. De én nem hiszem, hogy emiatt lenne mindenkivel barátságos, alapból nyugodtabb kutya. Szerintük az lenne a legjobb, ha a kutyát békén hagynánk, hadd legyen meg a kertben, míg én azt mondom, inkább foglalkozom vele, szeressen meg, minthogy rám támadjon, ha olyat csinálok, ami nem tetszik neki, mert alig kötődik hozzánk.

Különben hallani, hogy esténként gyakrabban, morcosabban ugat, szóval szerintem már "alakul". :) Ti mit gondoltok?

2011. dec. 8. 13:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez nagy butaság :-)

Még fiatal a kutya, ahogy az előzők is mondták, kb. 2-3 éves korára lesz "felnőtt" egy kutya.

És az egyik valóban nem zárja ki a másikat :)

2011. dec. 8. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!