Ha rám gondolsz,akkor nekem a mostani alomból lesz kutyám :) Dió és Szöcske párosításából :) Februárban fognak megszületni :)
2011. dec. 6. 20:53
14/41 anonim válasza:
Grat! :-) Remélem sok örömöd lesz benne! Kant vagy szukát akarsz?
Én is egy ideig a korábbi ("F") alomból terveztem, de végül meggondoltam magam és máshonnan lett kutyám.
2011. dec. 6. 21:02
15/41 anonim válasza:
Köszi :) ez most ha jól néztem akkor a H alom lesz :) És kan kutyát szeretnék,fakót vagy sárgát :) De a fakó-fehér is nagyon tetszik,szóval a szín a legkevesebb :)
2011. dec. 6. 21:25
16/41 anonim válasza:
Igen, a szín csak egy kívánalom, de nem szabad csak arra törekedni. Az én kutyám világoscsíkos-fekete, maszkkal.
2011. dec. 6. 21:47
17/41 Akiteki válasza:
21:47
És Neked honnan van agarad?
2011. dec. 6. 23:17
18/41 anonim válasza:
Szársomlyó-hegyi kennel. Kifejezetten munkára szelektált magyar vadászagár kennel. Szóló-agarak, amelyek egyedül fogják a nyulat, rókát, és ha kell, akkor a dúvad kutyát.
2011. dec. 7. 09:45
19/41 anonim válasza:
Hát nem is a színre fogok menni..:) Csak van egy elképzelésem hogy milyen agarat szeretnék..de ha egy csíkosba szeretek bele akkor Ő lesz az én egyetlenem :)
2011. dec. 7. 13:57
20/41 anonim válasza:
Helyes.
Én úgy választottam kutyát, hogy megnéztem, melyik a legkeményebb, legkarakánabb az alomban. A tenyésztő kiengedte az összes kutyáját (kb. 25-30 felnőtt és 4 alom kölyök). A dominánsabb felnőttek egyből lecsaptak a földön heverő marhalábszár csont maradványokra és rágni kezdék őket. A kicsik pedig próbáltak lopni. 3 kutya volt, amelyik többször odamert menni, de csak 1, amelyik harmadjára, negyedjére, ötödjére is. Pedig a végén már a felnőtt kutya a nyakánál fogva lenyomta a földre. Visított, de visszament újra. Végül el is lopott egy csontot és boldogan rágta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!