Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan/Miben hozzuk haza a...

Hogyan/Miben hozzuk haza a kiskutyát? (vonaton)

Figyelt kérdés
Kinéztem egy kiskutyát magamnak, de elég messze van (2-2,5 órás út). Vonattal tudnánk csak érte menni, mivel nincs kocsink. Még sosem láttam hogy szállítanak kutyát vonaton. Vennem kell valamilyen szállító dobozt? Vagy elég egy kartondobozba tenni? Van egy összecsukható, műanyag dobozunk is. Abba beletehetem?
2011. dec. 4. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben jártam nyáron, mint te most.

Ugyaníg nem tudott róla anyu, amikor elhoztuk a férjemmel a kutyánkat.

Na, azóta annyit változott anyukám, hogy tavasszal ő is bekutyásodik :D

2011. dec. 5. 20:30
 12/15 A kérdező kommentje:

:DD Remélem nálunk is ez lesz, bár neki tuti nem lesz kutyája, de jó lenne, ha legalább az enyémet szeretné!:))

Most még csak hörcsögöm van, de érte nem rajong továbbra sem!:( Pedig milyen édesek ők is!:)

2011. dec. 5. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Még bármi lehet!

Anyu soha nem engedte se nekem, se a hugomnak, hogy legyen kutyánk..

Aztán kb. 1 hónapja chateltem vele, amikor írja, hogy milyen jó lenne, ő bolognese-t nézett ki, meg ilyenek... Ledöbbentem. Azt hittem a hugom szivat és ő ír anyu msn-jéről :D

2x is megkérdeztem, hogy biztos anyuval beszélek-e :DDDD

Aztán igazából csak az első telefonbeszélgetés után hittem el, hogy tényleg ő az és tényleg így gondolja :D

2011. dec. 5. 20:51
 14/15 A kérdező kommentje:

:DDDD Hát ezen nagyon jót nevettem!:D

Én sem hinném el szerintem!:P

2011. dec. 5. 20:59
 15/15 nóri2 ***** válasza:
szerintem egy törölközővel kibélelt dobozba, persze csak akk ha nincs hordozód:)
2011. dec. 18. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!