Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segitség! Tanácsra van szükség...

Segitség! Tanácsra van szükségem, nagyon félre lett nevelve a kutyám. (? )

Figyelt kérdés
Egy olyan oldalt keresek, ami hivatalos, ahol segitenek, ahol tanácsokat adnak és igazi hozzáértők! Akiknek ez a munkájuk és van weblapjuk is, telefonos segitség akármi csak ne ilyen házi készitésű oldalt adjatok hanem egy normális rendes oldalt. A kutyámat (Amerikai Staffordshire Terrier) nagyon el van tájolódva..nemrég betörtek hozzánk a kutya nem csinált semmit zaj volt, mire lementem már sehol senki csak lábnyomok és nyitva hagytt ajtó a kutya meg csóválja a farkát és vigyorog mintha barátok lennének.. egy vérbeli házörvő kutyábol egy nulla lett...
2011. dec. 2. 16:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nahát,én Einstein nem vagyok.De kérlek üsd be gugliba,hogy Kóbor kutya támadás,és lásd ott,hogy mik vannak,olvasgass.Utána lapozgasd még egyszer át Konrád bácsi írásait és magyarázd meg,hogy miért történik az,ami történik a kóbor kutyákkal,miért is van az a sok támadás,még emberekre is,ha a kóborkutya már nem ragadozó.....A Te elméleted szerint semmi félnivalója nincs felnőttnek,gyereknek ,ha egy éhes falkával találja szembe magát,nemde?
2011. dec. 3. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!