Segitség! Tanácsra van szükségem, nagyon félre lett nevelve a kutyám. (? )
Hát azért az baj, mindegy milyen kutyafajta, hogy az idegent beengedte a házba.Nem is értem mivel tudták lekenyerezni, hogy fogadhatott el bármit is a betörőtől?
Már az apró zörgésre is ugatnia kellett volna, s ha már bementek akár támadhatott volna. akkor is ha tuti barátságos. Lehet hogy közeli ismerősök közül kell keresni a betolakodót.
tessék itt van az fci által őrzővédőnek titulált kutyák listája: [link]
a staffi rohadtul nincs benne!!!nem arról kell beszélni h a tenyésztők nem értik a dolgukat.jobban értenek hozzá mint te az biztos.amúgy meg a kedves utolsó hozzászólónak ajánlanám figyelmébe konrád lorenz könyveit, akkor talán nem írna ekkora baromságot h a kutya ragadozó.régen az volt,mielőtt az ember háziasította, de mára már teljesen elvesztette ezt a képességét,ezért látsz csontsovány kóbor kutyát,mert nem képes ellátni magát.kutyavásárlás előtt kellene kicsit tájékozódni,ha csak egyetlen tenyésztőt megkérdezett volna a kérdező akkor elmondták volna neki h a staffi se nem örző,se nem jelzőkutya,ha házőrzésre akarja használni akkor el kell vinnie kutyaiskolába.ennyire egyszerű.aki meg nem ért hozzá az ne beszéljen sületlenségeket.
kedvenc kommentelőmnek mondanám, h az természetesen előfordulhat, h én tévedek,nemegyszer megtörtént már, de konrad lorenz orvosi élettani NOBEl díjat kapott a munkájáért.ennyire nagyképű vagy,vagy rejtett einstein lennél?
a kutya azért nem ehet macskatápot,mert annak magasabb a fehérjeszintje,máshogy van összeállítva.ha sokáig adsz neki macskakaját akkor veseproblémái lesznek.de amúgy ha rákeresel interneten akkor találsz erre információt,ha nekem nem hiszed el.vagy kérdezz meg egy állatorvost.vagy menj be egy hipermarketbe és pár percig filózz el azon h vajon miért éri meg a gyártóknak külön macska és kutyakaját csinálni,ha tök mindegy h mit esznek.nem véletlenül áldoznak rá ennyit a nagy gyártók.mindenki hülye csak én vagyok helikopáté
23:26
akikről te beszélsz azok a szaporítók, akik a pénzért csinálják.egy igazi tenyésztő figyel a vérvonalra,elviszi a kutyáját orvoshoz,hogy minnél több örökletes betegséget szűrjenek ki nála,és a kutya típusának megfelelő versenyeken indítja.tehát egy igazi dobermann tenyésztő például örző védő vizsgát tesz a kutyáival,és nem csak a küllemre megy rá, hanem a használhatóságra is. a szaporítóknak meg mindegy,hogy melyik kutyát pároztatja,az sem számít ha ideggyenge egyedeket pároztat.így aztán a kölykök agresszívak és kezelhetetlenek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!