Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti kinti kutyáknak hányszor...

Ti kinti kutyáknak hányszor adtok enni?

Figyelt kérdés

Van egy 10 hónapos golden keverékünk. Szerintem kövér. Kétszer kap enni, reggel és este + nassol. Hiába szólok otthon, hogy elég lesz már egyszer adni enni neki, anyám leszrja, azt mondja, hogy még kicsi.. Orvos is azt mondta, hogy kövér, sőt előző nagytestű kutyánkat is elhízlalták a szüleim, orvos mondta, hogy elég egyszer adni neki.

Ti mit gondoltok?

2011. dec. 1. 16:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egyébként mivel szép súlya van a kutyusodnak, én bármilyen táp mellé, adnék neki kúraszerűen valamilyen zöldkagyló készítményt.
2011. dec. 1. 16:42
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem tudok róla, hogy érzékeny lenne bármire is, csirkehúst is eszik. Akkor egyenlőre váltunk erre a tápra! (nasit meg nem tudom, hogy fogom megvonni tőle, ha nem látom,hogy mikor kapja...) Kb hány bögrényt kajon a kutya ebből?

És ez a kagylóscucc mire jó?

2011. dec. 1. 16:51
 13/24 anonim ***** válasza:

Rajta lesz a tápos zacskón, hogy az ő súlyában lévő kutyáknak napi hány grammot kell adni. Szépen kiméred, és megnézed hány bögre az az adott gramm

A zöldkagylós készítmények az izületi porcok védelmében fontosak! Goldeneknél ez nagyon fontos, ugyanúgy mint a többi nagytestű fajta esetében! Van többféle ilyen készítmény, én azt tanácsolom neked, hogy keress a közeledben egy állatpatikát és érdeklőd meg, hogy mit ajánlanak és mennyibe kerül.

2011. dec. 1. 16:55
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Ez kemény. A mi kutyánk napi egyszer kap kaját (bár kölyökként ez nem így volt), de azt kapja, ami marad otthon. Sosem volt még boldogtalan miatta. Sensitive táp, te jóég!!!!!!!!:D
2011. dec. 1. 16:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem boldogtalan amiatt, hogy házikosztot kap. Azt szeretik a legjobban a kutyák.

Csakhogy, amit mi eszünk, az nem a kutyák szervezetének való sok esetben, és akár nagyon ártalmas is lehet neki!

2011. dec. 1. 16:58
 16/24 anonim ***** válasza:
Pl: sok kutya megeszi a szőlőt, hagymát, csokoládét, nagyon jóízűen, pedig az árthat a kutyának!
2011. dec. 1. 16:59
 17/24 A kérdező kommentje:
Előző! Nálunk is kap maradékot a kutya, én ennek annyira nem örülök, mert zsírra nincs szüksége. Én sem lennék ennyire elővigyázatos, de az előző dog kutyám meghalt, mai napig nem lehet tudni, hogy miért, és félek, hogy a kaja miatt is ( Purinás tápoktól sok kutyának kiütése lett, neki is valami hasonló baja volt)- így úgy gondolom, hogy ha ennyiben meghosszabíthatom az életét, akkor erre odafigyelek...
2011. dec. 1. 17:04
 18/24 A kérdező kommentje:
vagyis 14esnek ment az előbb
2011. dec. 1. 17:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Egy golden akár évig is elélhet!
2011. dec. 1. 17:17
 20/24 anonim ***** válasza:
15 évig
2011. dec. 1. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!