Ti kinti kutyáknak hányszor adtok enni?
Van egy 10 hónapos golden keverékünk. Szerintem kövér. Kétszer kap enni, reggel és este + nassol. Hiába szólok otthon, hogy elég lesz már egyszer adni enni neki, anyám leszrja, azt mondja, hogy még kicsi.. Orvos is azt mondta, hogy kövér, sőt előző nagytestű kutyánkat is elhízlalták a szüleim, orvos mondta, hogy elég egyszer adni neki.
Ti mit gondoltok?
Nem tudok róla, hogy érzékeny lenne bármire is, csirkehúst is eszik. Akkor egyenlőre váltunk erre a tápra! (nasit meg nem tudom, hogy fogom megvonni tőle, ha nem látom,hogy mikor kapja...) Kb hány bögrényt kajon a kutya ebből?
És ez a kagylóscucc mire jó?
Rajta lesz a tápos zacskón, hogy az ő súlyában lévő kutyáknak napi hány grammot kell adni. Szépen kiméred, és megnézed hány bögre az az adott gramm
A zöldkagylós készítmények az izületi porcok védelmében fontosak! Goldeneknél ez nagyon fontos, ugyanúgy mint a többi nagytestű fajta esetében! Van többféle ilyen készítmény, én azt tanácsolom neked, hogy keress a közeledben egy állatpatikát és érdeklőd meg, hogy mit ajánlanak és mennyibe kerül.
Persze, hogy nem boldogtalan amiatt, hogy házikosztot kap. Azt szeretik a legjobban a kutyák.
Csakhogy, amit mi eszünk, az nem a kutyák szervezetének való sok esetben, és akár nagyon ártalmas is lehet neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!