Rossz gazda lennék?
Igazából előre is bocsánatot kell ,hogy kérjek mert félig meddig családi kapcsolat.,,kedves2 családom szerint éheztetem,mert napi 3-4 szer kap kaját(nem a legminőségibb,de táp),szerintük ez kevés,és nagyon sovány a kutya.Napokban megfigyeltem,hogy ha adtam neki kaját rosszul volt egész éljel ,hányt ment a hasa meg volt puffadva.Kiderült azért mert ők is adnak neki kaját!Holott megkértem őket,hogy NE! Mert nem jó neki ez,csak rosszul van.
Erre megkaptam,hogy Ő csak egy kutya nem egy gyerek,mit érdekel engem,hogy adnak,mert Én igen is éheztetem!Fokhagymát is nyomtak le a torkán,mert szerintük férges.Holott meg van minden oltása és nem férges!Amúgy is ha az lenne akkor is féreghajtót adnék neki.Erre jött hogy mindegy neki az is mert jó az...
Ilyen rossz gazda lennék?
Szerintem a napi egy hús kaját vezesd be (mégis csak ragadozó) és teljesen jó gazda leszel.
A családod pedig szoktasd le a nassoltatásról, mert nem vezet semmi jóra, tapasztalat.
Nálam se kaphat csak úgy kaját mikor eszek,eszünk.De ők nem értik meg,hogy a doki is megmondta,hogy kicsit soványabb a többinél de megnézte és mondta,hogy összesen 1 - 1,5 kg -t kell híznia.Ami mint mondta még a teljesen normális kategória,mert minden kutya más,és Ő nem akart enni mikor hazahoztam.
Mondtam már azt is ,hogy amég az Én nevemen van Én fizetem minden kiadását addig csönd mindenkinek a neve,de nem érdekli őket.
Tudasd még a kedves családoddal, hogy hagyma, fokhagyma szigorúan tilos a kutyának, ugyanúgy, mint a csoki, a szőlő, a mazsola, és még van néhány kutyák számára méreg.
Ha hány a kutyád, akkor ne takarítsd fel utána, majd elmegy a kedvük a nassoltatástól és a mérgezéstől.
Nem érdekli,hogy hány,szerintük azért mert nem adok neki kaját és ezért rosszul van!
Ha rókázik vagy megy a hasa egyből azért is hallgatok ,hogy szedd már fel!Ugyanis próbáltam már,hogy direkt szemét módon otthagyom díszelegni a következményt,de csak Én voltam lebaccva!
A legnevetségesebb,hogy ,,felnőtt" emberekről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!