Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » óriás Schnauzer, német juhász...

óriás Schnauzer, német juhász vagy rottweiler?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Mind három fajta tetszik.

Írok pár szempontot írjátok már le mindhárom kutyának arról a szempontról hogyan viseli,mennyi kell neki,stb.

szempontok:

mozgékonyság(kmben kb)

kezelhetőség (kan is)

más kutyákkal viszony

kiképezhetőség,tanítás

házörzés

amiket én tudok adni:

Tavasztól őszig(ameddig nincs ennyire hideg és mondjuk 17:00-ig világos van)

egész nap kinnt lehet a kutya nagy portán,1 óra intenzív mozgás(kb 5-7 km),10-15perc tanítás,30perc játék

és hétvégén kutyasuli

ilyenkor télen november 01-február 29-ig (ameddig hideg van és 17:00nál hamarabb sötétedik

30 perc intenzív mozgás (3 km)10 perc tanítás,20 perc játék,hétvégén kutyasuli

Hétvégén persze mindig van rá napi séta 6-10 km(hosszabb túra)kutyasuli,

,1 óra játék,

szerintetek ilyen körülméynek között melyik a legjobb kutya?

melyik a legkönyebben kezelhető kutya a fenti 3 közül,a schnauzer,nem?

2011. nov. 30. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a kategória,amelyik neked tetszik..mind3 alkalmas ezekre amit írsz.Én a rotira szavazok mert az tetszik legjobban és nem zajos túlmozgásos kutya,amilyen sok németjuhász .Snaci meg nem tetszik, a szőre olyan rendezetlen benyomást kelt.
2011. dec. 1. 13:50
 12/14 anonim válasza:

Ha egy jól tanítható,eszméletlenül gazdaszerető és rendkívül strapabíró kutyára vágysz,akkor válaszd az óriás snacit.Én 20 éve foglalkozom snacikkal,de.......

Azt nem lehet leírni,milyen egy jó snaci.Most ezt nem elfogultságból mondom.Komolyan.Előtte nj-m volt nekem is,de a snaci mérföldekkel megelőzi.Az biztos,hogy a bundáját trimmelni és nyírni kell,de hidd el megéri!!!

Aki egyszer belekóstol a snaciba,annak más kutya nem fog kelleni.Minden snacis ezt mondja.

Te döntsd el,én a snacit javaslom.

2011. dec. 1. 19:49
 13/14 anonim válasza:
van mindhárom+amstaff+airedale,a legjobb a snaci(csak egy kis +szőrápolás)
2012. jan. 14. 21:03
 14/14 anonim válasza:
ÓRIÁS SCHNAUZER!!
2012. júl. 12. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!