Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Te fizetnel e ebadot?

Te fizetnel e ebadot?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 13:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én is mindenképpen fogom fizetni.De nagyon sok ember képes és kirakja ezért a kutyáit és ez annyira elszomorító:(
2011. nov. 30. 17:48
 12/22 anonim ***** válasza:
28%
Én nem tartom ezt jó dolognak.Gondoljatok bele mennyi kóbor kutya lesz majd :( Mennyi szivetelen dög ember fogja kidobni agyoncsapni kutyáját :( És ne mondják hogy ezt majd visszaforgatják az állatok javára..mert majd akkor hiszem el ha egy állatvédő csoport is segitett annak a kutyának akiért én már 1 éve könyörgök össze vissza,mert éheztetik :/ Ez az állam le fogja nyulni azt a pénzt..egyébként meg az oltásban is már van adó..nemtom minek még ez is.Lehuzás az egész és kész.De természetesen ha köteleznek rá kifizetem és semmi esetben nem mondanék le kedvenceimröl!!
2011. nov. 30. 21:19
 13/22 D.O.81 ***** válasza:
25%

Üdv!

Csak egy érdekesség.

Mivel ebadót most is mindenki fizet, aki a kutyáját rendszeresen oltatja, csak nem mindenki tudja, hogy miért kerül 7-8000 Ft-ba a veszettség elleni oltás, mikor az csak néhány száz Forint.

Hát azért, mert az ebadót anno egyessítették a védőoltással.

Így én semmilyen formában nem értek egyet az ilyen vagy olyan megnevezés alá bújtatott kettős adóztatással, amivel csak a véremet, illetve a vérünket szívják.

Mikor fogják már felfogni az igencsak elzsírosodott országvezetésre alkalmatlan polgártársak (és nem istenek, mint ahogy azt magukról gondolják), illetve tisztelet a kivételnek, hogy NEM MI VAGYUNK őértük, hanem ŐK VANNAK MIÉRTÜNK! Ez jó lenne, ha már tisztázódna az agyacskájukban.

Üdv!

2011. dec. 1. 14:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Kevesebben fognak kóbor,menhelyes,kicsapott kutyát szaporítani.Mert az adó miatt 2xis meggondolja,és tesz ellene.
2011. dec. 1. 16:17
 15/22 anonim ***** válasza:

D.O.81 teljes mértékben egyet értek!De sajnos sok buta ember ezt nemtudja és támogatja a kutyaadót :(

Utolsó irónak pedig: A kóbor menhelyi kutyákat nem szaporitják, ivartalanitják öket a jobb helyeken!:)Ha több lesz belölük arról meg csak az állam tehet és szégyellheti magát hogy ilyen helyzet alakulhat ki egy országban!

2011. dec. 1. 17:27
 16/22 anonim ***** válasza:

"miért kerül 7-8000 Ft-ba a veszettség elleni oltás"

Akkor rossz dokihoz jársz! Most fizettem 3500-at a veszettség elleni oltásért és még féreghajtót is kaptam mellé 70 kg-ra!

2011. dec. 1. 17:31
 17/22 anonim ***** válasza:
57%
Igen támogatom,mert az utcánkban nem lesz 70darab éheztetett láncos eb.Csak mert úgy születtek.Ezek után meg gondolják a felelőtlenkedést.Egyszer meg csak elfogynak a kóborok is.
2011. dec. 1. 17:34
 18/22 anonim ***** válasza:
láp pál! Igazad van. 2700 Ft az oltás és féreghajtó is jár hozzá. Ahol ennél többet kérnek, ott nem biztos, hogy az állam nyúlja l e a pénzt.
2011. dec. 1. 17:56
 19/22 anonim ***** válasza:
"nem lesz 70darab éheztetett láncos eb"...lesz helyettük 70db halott kutya igazad van.
2011. dec. 1. 19:39
 20/22 anonim ***** válasza:

""nem lesz 70darab éheztetett láncos eb"...lesz helyettük 70db halott kutya igazad van."

Igen. Borzasztóan sajnálom őket, bár nem vagyok benne biztos, hogy rosszabb halottnak lenni, mint láncon éhezni. Ugyanakkor a halott kutyának van egy hatalmas előnye: nem szaporodik, továbbá nem lesz új a helyén, és így szépen lassan elkezd csökkenni az az iszonyatos túlszaporulat, ami jelenleg magyarországon van.

2011. dec. 2. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!