Ebadót illetően őt veszélyes kutyának kell számolni?
Nekem végtelen jámbor,macilelkű shar-peiem van(a fajta eredetileg egy dél-kínai származású harci kutya,ezért kérdem),szerintetek számíthatok kutyaadóra?
Ilyenkor fajta alapján skatulyáznak,vagy mint most a rokkantnyugdíjak felülvizsgálatakor,egyénileg fognak minden kutyát megvizsgálni?Mert az én kutyám egy brummogós maci,egy mamlasz,eszébe se lenne senkit bántani,max. a macskát(azt meg valahol meg is értem,nem lenne kutya,ha szeretné őket).
Ez egy jó kérdés... Engem meg a husky lányom harapott meg úgy, hogy be akart kapni egy falat kaját, mielőtt a másik kutya is odaér és az én ujjam is benne maradt a szájában.
Begyulladt, ezért el kellett mennem a sebészetre, aztán kijött az ántsz. Mondjuk azt sem tudják melyik volt, és már ivartalanítva van.
Tényleg a veszélyes de ivartalanított kutya hova számít?
"nem szedhető ebrendészeti hozzájárulás
...
-a veszélyes eb kivételével- az ivartalanított,
...
A hivatalos feljegyzésen hogy van nyilvántartva a kutyus? Van bármi olyan, amivel teljesen beazonosítható? pl. chipszám v ilyesmi..
Ha semmi ilyen nincs, akkor én simán azt mondanám a helyedben, hogy azóta elpusztult, ő pedig egy másik kutya.
NAh igen igazad van teljesen,csak tudod az az ugynevezett norális gazdi az kevés.Vmelyik nap a 13.kerületi gyönyörű szabolcs utcába séáltam ahol egy "brazil-magyar" kisgyerek(nemvolt 8 éves) egy 3 honap körüli amstaffot ráncigált ki az utcára ahol ráuszitotta egy idősebb lomha tacskora az meg neki is ment!3 honaposannn!!!!!!???? Gusztustalan!
sajns sok ilyen beteg ember van és ebből felnőtt lesz . Az ilyen kutyák fognak rád rám és a kutyáinkra támadni.Vagy a saját gyerekére ennek a féregnek. ÉS bele sem gondold.És az ilíen meberek sétáltatják még poráz nélkül is és ugy vannak vele h ha félsz akkor ne gyere a közelébe.Ezeknek az élethez sem adnék jogot nemhogy kutyáoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!