Te fizetnel e ebadot?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 13:23
1/22 anonim válasza:
Nem fogok. Ivartalaníttatom a kutyámat - ahogy eddig is terveztem, az ebadótól függetlenül.
2/22 anonim válasza:
kutyák ivartalanítva vannak... ennyi
3/22 anonim válasza:
Fizeted-e,vagy sem,ez nem kívánság,hanem törvény.
4/22 anonim válasza:
Én se. Mindkét kutyám chipes, ivartalanítva van.
5/22 anonim válasza:
Fizetnék, ha kellene.
De mivel a kutyám ivartalanítva van, és chipezett, így nem kell:)
6/22 anonim válasza:
Nekem ivaros kutyám van és fizetni fogok.
7/22 anonim válasza:
Nekem is ivaros kutyám van, viszont menhelyi. Úgy tudom ilyen esetben nem kell fizetni.
8/22 anonim válasza:
Nekem egy törzskönyves magyar agaram lesz,így utána nem kell fizetni,mivel őshonos magyar fajta :)
9/22 anonim válasza:
Naná, hogy fizetném. Elvileg ebrendészeti adónak nevezik, vagy mi a csuda. Állítólag olyan célra is akarják fordítani, mint ami az elnevezésében van. Amúgy meg nem kell még fizetnem, mert komondorom van. Viszont akiket ismerek, más kutyatartókat, mindenki befizeti majd. Valamilyen szabályozást mindenképpen be kell vezetni, mert így legalább sok link nem fog kutyát hazavinni csak úgy, passzióból.
10/22 anonim válasza:
Fogom fizetni!!! Ez egy minimális hozzájárulás!!Csivavám van:) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!