Mikortól hagytátok egyedül a kutyust a "lakással"?
Az enyém most 5 hónapos (bullmasztiff).
Amikor nem vagyunk otthon, olyankor az előszobába van az ottani fekhelyén, csak a konyhába tud bemenni, a többi ajtó be van zárva előtte.
Ti mikortól engedtétek, hogy a szobákba is bemenjen felügyelet nélkül?
Én első perctől. Szerencsére sosem érzett arra késztetést, h bármit is megrágjon a játékain kívül.
Jó, egyszer elrágott egy használaton kívüli telótöltőt, leszidtam érte, azóta se nyúlt semmihez, igaz előtte se, az valami kis botlás lehetett :)
Little Red neked milyen fajta a kutyusod? :)
Arra màr többször volt példa, hogy amìg mi a konyhàban voltunk, Joey bent volt a szobában. Java részt jòl viselkedett, de eddig egy töltőnk bànta (épp hasznàlat közben volt), papìr kéztörlőt vett el a dohànyzóasztalròl (darabokra tépte) és egyéb apròsàgok.. :D
Nagyon előttem van a kép, amikor Hutch (a bordeaux-i dog) szétszedte a lakàst. De ùgy érzem még nem bìzhatok Joey-ban.
Bár legtöbbször tényleg semmi rosszat nem csinàl, de azért mégis... :)
Amùgy én is fehérvàri vagyok! :)
Nekem roti-nj keverékem van :)
ÉS megint hazudtam, mert eszembe jutott mégegy, egy könyv borítóját finomnak találta. Magához a könyvhöz nem nyúlt, de szerinte az a borító nem illett rá, hát letépte :)
De azóta a könyvekhez se nyúlt. Meg vagyok áldva vele, nagyon jó kutya, bár neki is ugyanúgy megvannak a hibái :)
Emlékszem, mikor legelőször hagytuk egyedül hosszabb időre (én is fogokaztosan szoktattam hozzá a kutyáimat, bár a mostani SOSEM nyafogott utánunk, fura), akkor még nem tudtuk lekeríteni a konyhát és az étkezőt (nem mintha lenne onnan mit ellopni vagy rágcsálnivaló). Hazaértünk a lagziból hajnal 4kor, és az étkezőben 5 bomba volt :) Tök jó volt azt is takarítani :) De egy percig se jutott eszembe haragudni, hisz még nagyon csöpp volt, nem is volt még szobatiszta, hisz az összes oltás híján inkább nem vittem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!