Valaki mondana nekem középkategóriás száraz tápokat?
9 hónapos Beagle kiskutyámnak szeretnék venni,csak ugye a prémium tápot nem engedhetem meg magamnak sajnos,pedig azzal etetném legszívesebben. A középkategóriás tápok közül is olyanok kellenének amik olcsóbbak,de persze jók is.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Josera.
Én speciel Active-val etetek 2 kutyát (egy 24 és egy 15 kilósat) és 5 hétig jó nekik. A táp 9500 Ft. Ami azt jelenti, h havonta 8000 ezret költök a két kutya kajájára. Vagyis, egy 15 kilós beagle-re kb 3500-4000et költenél, ha ilyet veszel. Bár lehet egy beaglenek nem is kell Active, hanem mondjuk a Lamb and rice vagy a regualar is elég.
Happy dog vagy Acana.
nekem a doki ajánlotta a Happy dogot, annak a legjobb az ár-érték aránya.
ha meg nagyobb lesz, van az Aldiban Romeo nevű táp, az jóval olcsóbb, de elég jók az összetevői...
Biomill classc junior:Teljes értékű, amely valamennyi kutyakölyök igényeinek megfelel. 3 hetes kortól a felnőtté válásig. Fajtától függően a kutyakölyök testtömege 10-15-szörösérenövekszik.
Ennek megfelelően folyamatosan el kell látnunk valamennyi szükséges tápanyaggal, magas értékű fehérjékkel(baromfihús és hal), zsírokkal, vitaminokkal és kiegyenlített arányban ásványi anyagokkal az egészséges csontozat és fogazat elérésének érdekében.
Fehérje 26%
Zsír 11.5%
Biomill classic complete (felnőtt):Kiegyenlített és teljes értékű táp valamennyi kutyafajta felnőtt és aktív egyedeinek mindennapi igényei számára. Rendkívül praktikus megoldás tenyésztők és állatotthonok számára. A tápszemcsék alakja különösen kedvelt a szívesen és sokat rágó kutyák körében.
Egyszerűen alkalmazható – igazi bestseller a tenyésztőknél.
A BIOMILL Complete a száraztápként etetendő és mellette a kutya számára folyamatosan tiszta és friss vizet kell biztosítanunk.
Természetesen nedvesítve is lehet etetni, amennyiben ezzel kedvencünk ízlését jobban eltaláljuk.
Fehérje 25%
Zsír 12%
Kennels favorit.
8000 ft 20 kg, nektek 2-3 hónapig az bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!