Elegem van! Ilyenkor ki a hibás? Nagyon bunkó voltam? A kislányom rendszeresen belelép a kutyapiszokba.
A ház körül ahol lakunk van 1park,és mellette a játszótér,ami nincs elkerítve, a homokba és a hintánál is áll a kutyasz@r!
A kislányom rendszerességgel belemegy,nem tudom mindig észrevenni,főleg ha kicsit eltávolodik tőlem. Most is ez történt,és elöntötte az agyamat a köd. Pont akkor piszkított oda nem messze tőlünk egy nagy kutya,én meg az idegtől rákiabáltam a gazdájára hogy szedje fel,és megmutattam neki a lányom bakancsát.
Unom már hogy majdnem minden áldott nap,kutyasz@re súrolok a lányom cipőjéről. Gusztustalan és hányingerem van tőle!
előző vagyok, Bocsánat, a lényeget lehagytam.
Itt pesten a kerületemben minden játszótér le van kerítve, ám ennek ellenére sok tróger viszi be a kutyáját és a gyerekkel együtt játszatják...egy csapásra kettőt ütnek..
Én ha párommal ilyet látunk rájuk szólunk, persze ők háborodnak fel... megoldás... kapu nyitás és kikergetjük a kutyát... hozzá teszem eddig még csak a sutyok, kobor kutya feelingesekkel láttunk ilyet. Aki normális gerinccel rendelkezik az nem viszi be a kutyáját az elzárt gyerekjátszótére! De ehhez nem kéne kerités sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!