Más anyuka is ilyen mint én vagy az én gépezetem ennyire hibás?
Nem tudom, hogy baj-e, én mindenesetre nem olyan vagyok mint te. Szerintem addig nincs baj egyik hozzáállással sem, amíg senkinek nem megy a rovására.
De ha már érzed, hogy igenis rád férne a pihenés, akkor pl. ne egyedül tedd ezt, hanem egy barátnővel, aki kicsit eltereli a gondolataidat.
Az lesz a baj,hogy nagyon anyás lesz és nem tudod majd 1 percre sem magára hagyni...
Neked most még nem gáz, de egy nap ki fogsz készülni...főleg ha sosem jársz sehová.
Pedig ideje megtanítani a gyereket és magadat is, hogy néha legyetek külön.
Én sem akartam, 9 hónapos lesz mindjárt a lányom és most mertem/tudtam anyóssal hagyni 3 óra hosszára, eddig 45 perc volt a csúcs.
ÉS az egészben nem is a külön lét a legjobb, hanem amikor hazamegyünk és egy a nagy örömködés, hogy anya megint otthon van.
Szép fokozatosan csináld, és vegyél erőt magadon, ne telefonálj haza, hogy mi van.
Én megegyeztem anyósommal, ha gáz van, nagyon sír a gyerek, akkor hív, és én indulok haza. Persze ehhez az is kell, hogy bízz abban, akire hagyod a gyereket.
Köszönöm hogy válaszoltatok.
Tudom ki ilyen ki olyan,persze második válaszoló miért lenne baj hogy leírtad te nem így vagy ezzel?
Csak olyanra bízom a lányom akiben megbízom, anyukámra, apukámra vagy a tesómra. Mégis azt érzem hogy próbálom erőltetni magamra hogy ne ott járjon az eszem, de mégis oda kanyarodok vissza hogy mit csinálhat. Mi is úgy vagyunk ahogy az utolsó válaszoló írta, ha baj van csörögnek /ami még nem fordult elő/, szóval tényleg nem lenne miért kapkodnom, sietnem. Egyébként meg nem vagyok egy rohanós fajta...Szerencsére nincs is a fejemre nőve a lányom, mással is el van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!