Fáznak-e a kutyák? Sok kiskutyán látok ruhát. Van középtermetű kutyán is ruha. A nagytestűekre nem adnak a gazdik, vsz. Komikus lenne a kinézetük.
Városi lakásban élünk. Mindennap nyár, tél reggel 5 órakor indulunk az első 1 órás sétára.(Dunapart, láthatósági mellény a kutyán, zseblámpa)Kell az 1 óra hogy 7 órát nyugiban legyen.14 órakor rövid pisi.16-18 ig ismét Dunapart, kutyák, "bandázás", rohngálás, szimatolás stb.Azt gondolom délután nem fázik, de reggel még a lépcsőházból is 2x meggondolja hogy kijöjjön e.
Szóval megoszlanak a vélemények,de azt hiszem mégiscsak varrok egy hátmelegítót.
Köszönöm a válaszokat.Jó sétát mindenkinek!
szia!
Az enyém nem fázik, pedig csak egy mudi. Van tavaly télről egy kép róla, elaludt a hóesésben, már ki sem látszott a hóból, mégsem ment be a házába. Nem is érezte szerintem.
Nekem van egy Tacskó keverék kutyám. Ő kint nagyon fázik szó szerint remeg. Ezért neki van kutya ruhája. De tényleg csak szükségből..... Amúgy ha nem volna fázós akkor nem adnék rá ruhát.
Amúgy szerintem a te kutyádra is de főképpen ha látod hogy télen reszket/fázik akkor vegyél rá kutyaruhát de ha nem fázik akkor viszont felesleges.
Csak halkan mondom, hogy a bolognesemre máris megvettem a kabátot, mert a hosszú szőre azonnal tiszta víz lesz. Ettől még neki nem sok baja volt eddig, nekem viszont kényelmesebb lesz a kabátot kimosni, megszárítani, mint a kutyát leöblíteni és megszárítani.
Ezzel a kutya bőre sem szárad úgy ki. Csak azért mondom, mert látva a hozzászólásokat... még megmondanák, hogy milyen gazda vagyok, hogy még a kutyát sem tudom naponta háromszor megmosni. :)
Hogy húsz és negyven éve mi volt...naja. Változik a világ. Van, hogy jó irányba.
Egyébként hűtő ruhák is vannak, nyárra, egy vagyonért.
A kérdezőnek viszont csak a hideg a kérdése: ha a kutya reszket, még nem biztos, hogy fázik. Ha mozoghat, elmúlik a fázás, reszketés. Ha nem, a kutya igenis fázik. És praktikus a melegítő kabát. Ha tetszik ez másoknak, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!