Miert viselkedik igy?
A kerdes kicsit felreertheto.
Egy kan nemetjuhasz kutyam van.Teljesen kiszamithato.En vagyok a falkavezer.
Vissza tudom hivni,akarkit tamadna is meg,de ha szolok,akkor nem is megy tamadni.Okos kutya, habar igaz,hogy 7 eves.
Azt tortent,hogy bejott az udvarunkra egy reszeg ember.
Felidegesitette a kutyamat,ugy hogy vicsorgott ra.Es ezek utan a szavam ellenere odament,es megsimogatta.
Ezzel nincs semmi gond,de maskor nem nagyon ugatott egy idegent sem a kutyam,de ha bejott valaki, es raadasul nem is boszontotta, akkor mar figyelmesztetett,es ha ugyis bent maradt(rosszabb esetben kozeledett,vagy pl. valamilyen orat akart leolvasni,akkor tamadott/igaz,hogy ilyenkor csak megmutatja hogy "ki az ur a haznal",tehat nem harapja meg hanem ledonti,amire megijednek es elmennek.Persze mire en is eszreveszem ,akkor visszahivom a kutyat,hogy ne harapja meg.)
A reszeg embert azert nem tamadta/figyelmeztette,mert ott voltam a kornyeken ,vagy azert ,mert a reszeg ember nem felt tole?
-es meg volt egy erdekes megfigyelesem,az,hogy felrakta ra a ket mancsat es elkezdte mozgatni a feneket.(szepen megfogalmazva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!