Kerlek segisetek?
Van 1 ket hetes kiskutyam de a testvetem veletlenul ralepett a fejere mert.fekete es a szonyegis feket es aludt es rataposott:(( Szerintetek tulelheti? Nagyon ordit!
Most allatorvost sem kerithetek neki azonnal. Mivel enyhithetnem azonnali fajdalmait. Nagyon megvan dagadva a fejecskeje . Mit mondtok?
Nem kerem az oltogatos valaszokat. Azt is tudom hogy gondatlanul veselkedtunk viszont ezt mar nem csinalhatom vissza.
Kerlek irjatok mert nagyon sajnalom szegenyt, nagyon nagy kinjai vannak:((:((:((
Little Red: nem azt jelenti!
En soha nem artanek meg egy hangyanak sem nem hogy a sajat kutyammal tegyem ezt meg.
Nagyon remélem hogy ez kamu kérdés...
Szívem szerint feljelentenélek, ha ez igaz.
Tényleg jobb így a kutyusnak mint egy ilyen "gazdi" mellett.
Meg sem nézetted orvossal, lehet túlélhette volna.
És áruld már el hogy egy 2 hetes kiskutya mit csinál egyedül egy szőnyegen a szoba közepén? elletőládába lett volna a helye az anyja és a testvérei mellett. És ha már meg is történik ez a "baleset" mi az hogy nem keríthetsz orvost?? Inkább áthívod a szomszéd vadászt hogy agyba lője...
Gratulálok
Ok koszonom !!
Rosszul itelitek meg a helyzetet, de nem szamit valoszinu en is ugyanezeket rtam volna valakinek ha ezt a kerdest tette volna fel viszont azt,hogy ugymond"elaltattuk" azt nem bantam meg mert irto nagy kinjai voltak.
Es utolso elotti kerdesedre a valasz. Mivel kinti
kutyuskent tartottuk az anyjat ezert a pici kint szuletett. Ma viszont rettento hideg volt kinn s mondtam hogy behozom a melegre a konyhaba s ott ott lehet az anyja is. A kaloriferunk a padlotol sokkal fentebb van s az ala tettem egy kicsi pokrocot es oda a kutyust. Mikor a baleset tortent akkor valoszinu hogy kinteb maszott s ott aludt el, en nem voltam otthon akkor. Nyugottan lehet itelkezni barki felett,de nem vagyok szivtelen, s az allatokat is nagyon szeretem de mas megoldast nem talaltam. Amint mondtam az alltorvost csak masik nap tudtuk volna kihivni mert csak delelott dolgozik, kocsink meg nincs hogy betudjuk vinni egy kozeli varosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!