Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek segisetek! , Mit tehetnék? (a többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már majdnem járunk de a régi barátja állandóan zaklassa telefonon,messengeren,hivja h.találkozzanak(és a lány kimegy találkozni mivel érzelmileg kicsit labilis mint a nők többsége),de mindketten leszeretnék valahogy rázni de ez piócaként tapad rá.Szinte lehetetlen lerázni sajnos.Kérlek adjatok tanacsokat hogyan lehetne "megszabadulni?"
2011. jún. 16. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Zúzd le a csávót!xD
2011. jún. 16. 16:37
 2/11 anonim ***** válasza:
nem veszed észre, hogy veled csak az egóját növeli?? még mindig szereti a volt pasiját, különben nem találkozna vele... csak kell neki valaki (ezetesben te, de valójában tökmind1 ki lenne, csak legyen egy marha), aki ott lesz neki szükség esetén, ha az ex mégis talál egy másik csajt...
2011. jún. 16. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát második azért ezt így nem kéne kijelenteni.

Én szinte ugyanebben a cipőben jártam. A volt párommal már több hónapja szakítottam, de még mindig ugyanúgy hívogatott...nem adta föl, annak ellenére, hogy minden egyes alkalommbal elmagyaráztam neki, hogy vége. Volt nem egyszer, hogy találkoztam is vele, tartottuk a kapcsolatot. Mindig csak ő keresett...mondjuk nekem alkalmam nem lett volna keresni őt. Aztán megismertem valakit, akit nagyon megszerettem, de a volt párom őt is elkezdte hívogatni. Sajnos nekem nem ért véget hepienddel a sztori, ugyanis az új fiú elpártolt tőlem...gondolom nem voltam neki olyan fontos mégsem.

Én csak azért találkoztam vele, beszéltem vele, mert egyrészt kicsit féltem tőle, másrészt sajnáltam is. Eléggé szétesett lelkileg, és néha komolyan azt képzeltem, hogy valami baja lesz...vagy esetleg nekem.

Próbáld ezt megbeszélni a barátnőddel, jó alaposan. Ő hogyan látja a volt párját, hogyan lát téged. Ha tényleg akarod ezt a lányt, akkor megoldódhat, hogy a volt fiú végleg kikerüljön a képből.

Sok sikert, nekem nem ment.

2011. jún. 16. 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát előző, ne csodálkozz, ha otthagy téged a srác,ha az exed őt is zaklatja..
2011. jún. 16. 17:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja és a lány tart tőle mert elég vad sajnos...
2011. jún. 16. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:

67-es

Hát lehet hogy jobban is jártam. Mert aki inkább engem hagy el, mintsem megoldaná velem az ügyet, menekül, akkor az meg sem érdemel. A következő akadálynál már szaladna is ki a világból biztos.

2011. jún. 16. 17:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Ne itt vitázzatok arra kérlek,inkább valami javaslatot tegyetek,h.lehetne megoldani még annyit h.a lány már nem szereti az exét
2011. jún. 16. 17:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nem vitáztam, csak leírtam mi van. Én sem szerettem az exem már. De már mondtam, hogy mit tegyél. BEszéljetek a barátnőddel, mást nem tudsz tenni. Kérd meg rá, hogy egyáltalán ne keresse. Mostmár vagy te neki, mondd meg a lánynak, hogy te mellette állsz, megvéded, ha kell, ne féljen az exétől.
2011. jún. 16. 17:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Gergő te vagy az?
2011. jún. 20. 13:14
 10/11 AndiBandi93 ***** válasza:
Ahelyett hogy itt pattogsz, hogy ne vitázzanak, megfogadhattad volna már rég a 3. hozzászóló tanácsát... Lehet már rég megoldódott volna az ügy... De ha csak ülsz a gép előtt és az oldalt lesed nem lesz semmi.
2011. jún. 20. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!