Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek segisetek! , Mit tehetnék? (a többi lent)
Hát második azért ezt így nem kéne kijelenteni.
Én szinte ugyanebben a cipőben jártam. A volt párommal már több hónapja szakítottam, de még mindig ugyanúgy hívogatott...nem adta föl, annak ellenére, hogy minden egyes alkalommbal elmagyaráztam neki, hogy vége. Volt nem egyszer, hogy találkoztam is vele, tartottuk a kapcsolatot. Mindig csak ő keresett...mondjuk nekem alkalmam nem lett volna keresni őt. Aztán megismertem valakit, akit nagyon megszerettem, de a volt párom őt is elkezdte hívogatni. Sajnos nekem nem ért véget hepienddel a sztori, ugyanis az új fiú elpártolt tőlem...gondolom nem voltam neki olyan fontos mégsem.
Én csak azért találkoztam vele, beszéltem vele, mert egyrészt kicsit féltem tőle, másrészt sajnáltam is. Eléggé szétesett lelkileg, és néha komolyan azt képzeltem, hogy valami baja lesz...vagy esetleg nekem.
Próbáld ezt megbeszélni a barátnőddel, jó alaposan. Ő hogyan látja a volt párját, hogyan lát téged. Ha tényleg akarod ezt a lányt, akkor megoldódhat, hogy a volt fiú végleg kikerüljön a képből.
Sok sikert, nekem nem ment.
67-es
Hát lehet hogy jobban is jártam. Mert aki inkább engem hagy el, mintsem megoldaná velem az ügyet, menekül, akkor az meg sem érdemel. A következő akadálynál már szaladna is ki a világból biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!