Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen játékot javasoltok egy...

Milyen játékot javasoltok egy csivavának, aki mindent szétrág?

Figyelt kérdés
Az összes játékát szétrágja, és meg is enné, ha nem felügyelném. Ha nem vagyok otthon, elveszem tőle, nehogy baja legyen. De nem szeretném játék nélkül hagyni. Mit tudtok ajánlani?
2009. máj. 12. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül egy állatkereskedésben, kérdezd meg az eladót. Vagy ha meg is eszi amit szétrág, akkor vannak ezek a csontok, vagy ilyen ehető csonteszerű nem-tudom-miből-vannak cuccocskák. Egyébként nagyon aranyos lehet a kiskutyád :)
2009. máj. 12. 12:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
azok a csont szerű cuccok nyersbőrből vannak általában és tényleg pont jó lenne neki:) veszel egy méretben neki valót, azzal elvileg ellesz egy ideig
2009. máj. 12. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél neki ilyen gumiszerű keményebb anyagból labda vagy csont alakú játékot.Az én kutyám is szeret rágcsálni és nagyon tetszik neki ez a játék.Szerintem egy csivava nem tudja ezt a fajta játékot szétrágni. :)
2009. máj. 12. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag szétrághatatlan:

[link]

Sajnos kicsit drága, de legalább soká tart.

2009. máj. 12. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Sima nem használt papucs,bőrcsont(legolcsóbb a fressnapfban)Gumilabda,kissebb plüss...
2009. dec. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!