Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az agaraknak milyen a kapcsola...

Az agaraknak milyen a kapcsolatuk a gazdival?

Figyelt kérdés

Gondolom nem egygazdás kutyusok,de szeretik a gazdit nagyon? vagy inkább nem nagyon érdeklödnek felöle...

Whipettet szeretnék venni,és azért kérdezem:)

2011. nov. 21. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
nekem perzsáim vannak (saluki), nem az a nyakba ugrálós típusok de szeretnek odabújni az emberhez
2011. nov. 21. 18:08
 2/5 Akiteki ***** válasza:
76%

A whippetek barátságosak mindenkivel. De a gazdi mindenek felett. Az enyémek 2 lépést nem tesznek nélkülem. Még a wc-re is el akarnak kisérni. Pórázon is csak az viheti el sétálni, akivel már aludt egy ágyban.:))

Múltkor voltunk a szokásos éves husky találkozón és elvittem a szőrösek mellé az egyik whippetemet. Mindenki azt mondta,hogy farkam nőtt, mert mindenhová követett.

Nagyon ragaszkodóak és nagyon igénylik a gazdi közelségét.

Van egy whippet kislányunk, aki zokog, ha a gazdi a másik kutyájával megy be a ringbe a kiállításon. Hiába mesélem neki, hogy velem aludt az első 10 héten, nem érdekli, csak a mami kell.:))

2011. nov. 21. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ismerősöm whipetje a családot imádja, az idegenek meg néha megsimogathatják, ha már sokszor látta őket és jó kedve van.
2011. nov. 21. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Whipettet nem tudom, a magyar agár tartózkodó és bizalmatlan az idegenekkel szemben. Gyakorlatilag nem vesz róluk tudomást. A gazdi viszont az isten, állandóan bújnak. Gondolom a whippetnél se lehet sokkal másképp.
2011. nov. 21. 21:50
 5/5 Akiteki ***** válasza:

Mindig mondom, hogy az én whippetjeim nemnormálisak. Ők imádják a vendégeinket, le nem lehet vakarni őket róluk.

Mondjuk ők kiskoruktól szokva vannak az idegenekhez.

2011. nov. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!