Van egy kutyám, aki eddig kint volt tartva, de most egy hónapja bent van. Szeretném ha újra kint lenne. Ha 21 fokos házból kiteszem, akkor megfázik?
Figyelt kérdés
A kutya labrador-vizsla keverék, évek óta kint van. Kb egy hónapja műtötték, ezért került be, most már azonban jól van és szeretném ha kint lenne megint. A szőre hullik, gondolom az aljszőrzet, most ruhába sétál. Egyedüli kutyus, a háza nincs szigetelve, viszont ajtót veszek rá. Még nincs hideg kitenni?2011. nov. 21. 10:06
1/5 anonim válasza:
Szerintem hideg van hozzá. Ha esetleg hőszigetelt a háza akkor ki lehet szoktatni, de a csak kiteszed megfázik. Szokott kint lenni az udvaron vagy egész nap bent van?
2/5 anonim válasza:
Hát attól,mert van egy ajtó a házán még benn nem lesz melegebb..szigeteld be a házát..a ruhát meg szerintem nem kell ráadni,mert megszokja és ha kirakod akkor meg tüdőgyulladása vagy más betegsége lesz..Egyébként hideg van kitenni ilyen időben..bepiszkít vagy miért nem lehet bent?
3/5 anonim válasza:
ha elég pénzed van szigeteld be!
mostanába elég hidegvan kint.
mindennap odakint fésüld meg jó alaposan
aztán hozd be.
4/5 A kérdező kommentje:
Szokott kint is lenni, ha pár percnél tovább, akkor ruhában, és sétálni is ruhában viszem. Pl ha csak kiszalad pisilni, stb akkor nincs rajta ruha. Eddig mindig kint volt, csak a műtét óta van bent. Nem piszkít be, csak nem tudom megoldani a felügyeletét és egész napra nem hagyhatom bent magára, és ha ez megoldható lenne, akkor maradhatna bent tavaszig.
2011. nov. 22. 21:32
5/5 A kérdező kommentje:
Ja és a házát nem anyagi okokból nem tudom szigetelni, hanem mert duplafalú, ragasztva lett és nem lehet szétszedni, azt már csak tavasszal lehet normálisan megcsinálni. A ruhára nem szeretném rászokatni, de muszáj vagyok ráadni, mert ha kiviszem a 20 fokból a 0-ba nélküle, akkor tuti megfázik.
2011. nov. 22. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!