Kizárt, hogy estig ne száradjon meg. Ahhoz már elég meleg van.
2011. márc. 31. 07:29
5/12 anonim válasza:
Én ilyenkor még nem fürdetném meg a kint tartott német juhászkutyámat. Pláne ha hosszabb szőre van, mint az enyémnek, ami nagyon lassan szárad még júniusban is.
2011. márc. 31. 09:08
6/12 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Az én kutyám is mindig vizes, mikor este hazaérünk az úszásból, sőt, általában még reggel is vizes. Bírják. Nem cukorból vannak.
2011. márc. 31. 09:11
7/12 anonim válasza:
nem a fürdetés árt a kutyának .
hiszen még a jeget is feltöri amelyik szeret úszni !!
de, ha egy felhevült kutyát slaggal lemosol, az okozhat problémákat , felfázást,stb !!
nem ugyanaz !!
2011. márc. 31. 10:00
8/12 zsuzsabazsa válasza:
Mivel sok aljszőrrel rendelkezik elég nehezen szárad meg.
Minek lelocsolni, főleg slaggal?
Reméljük, hogy nem fázik meg.
2011. márc. 31. 11:30
9/12 anonim válasza:
Reggel megnézed, ha tüsszög, megfázott, ha nem, nem. Jósolni senki sem tud.
Az se mindegy, hogy csak a fedőszőre lett vizes, vagy a bőréig átázott a kutya. Ha csak felületesen, akkor semmi baja nem lesz.
2011. márc. 31. 12:01
10/12 anonim válasza:
Én is minden este lemosom, mivel a folyótól meg a rothadó pocsolyáktól baromi koszos és büdös lesz a kutya. Amúgy leellenőriztem, és az aljszőrzete száraz marad a slag után is. Mondjuk én nem direkt vízsugárral mosom, hanem szórófejjel. Ha a kérdéses illető is úgy mossa meg, hogy nem áztatja át az aljszőrzetét, akkor nem lesz baja a kutyának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!