Ha kiteszem a lábamat itthonrol azonnal elkezd ugatni. Hogy szoktassam le? :S
Ha elmegyek iskolába a kutya azonnal elkezd ugatni. ha hazajövök délután 3-4 felé még mindig ugat.. nem hagy a aba:S ma szoltak alakok h ha ez lesz köv. héten is elkel vinnem.. mit csináljak h leszokjon róla?:(
amugy 2 honapos törpe spiccről van szó.
hát figyi, majd biztos jönnek olyan válaszok, amiben az ugatásgátló nyakörvet fogják ajánlani! De nehogy rakj egy ilyet a kutyára, mégpedig azért, mert....
a kutya azért ugat, mert szorong, ha te ráteszel egy ilyen nyakörvet lehet, hogy nem fog ugatni, de a szorongása nem szűnik meg tőle. Így elkezdi majd rágni a bútort, rosszabb esetben saját magát, aminek súlyos következményei lehetnek.
Ezt azért írtam le, mert nagyon könnyen dobálóznak ezzel a nyakörvvel...:(
tehát ezt szakemberre kellene bízni, hogy megszüntessétek a szorongását!
22L
Nehéz erre mit mondani az enyém is ugat ha elmegyek itthonról.
Kérdezz meg egy olyan embert a házból aki nem utálja a kutyákat, h mennyi ideig ugat mert valószínű, h nem egész nap.
A másik nálunk van a lépcsőházban egy vizsla aki ha egyedül hagyák még éjszaka is ugat de ettől bárki tud pihenni a házban.
És én is panelban lakom. Az meg aztán viszi a hangot.
Előző vagyok:
Kik azok az alakok a házban laknak??
Panelba lakok én is. Nem itt laknak csak itt dolgoznak ők mondták h ugat egésznap, őket nem zavarja de valoszinü h szolni fognak a lakok.. és akkor ma mondta is az egyik h elkel vitetnem..:S
a itthon vagyok nem ugat de ha nem vagyok a közelébe.. be nem ál a szája:S
de pl ha csak a fürdöbe megyek be már akkor is ugat addig amig be nem engedem és akkor ott lefekszik a földre és csöndbe van. vagy ha nem teszem magam mellé az ágyra v bármi:S 1 hete van nálam a kutyus szóval az sincs h rászoktatam elvileg még most kéne megfogni h leszokjon eről csak nem tudom hogyan:S
Albérletbe lakok, szoval igy szolhat a tulajnak :SS
probáltam h kimek ajto elé ha ugat akkor utána lecseszem.. de már oda se mer kb jönni hozzám:( nem tudom hogy csináljam h ne ilyedjen meg, de megértse hogy nem szabad:S
A 16:00 vagyok.
Ha a főbérlő megengedte, h kutyát tarts nem fogja mondani, h vidd el.
A másik a lakók neked szóljanak ne a melósoknak.
Majd akkor idegeskedj ha szólnak a lakók na meg a főbérlő.
Ja még egy ezt a problémát úgy hívják szeparációs szorongás.
Azt írtad a kutyust egy hete hoztad el a tenyésztőtől.
El lett szakítva a tesóitól és az anyukájától.
Van egy olyan "szer" a neve D.A.P feromon ami ezeket a problémákat segít megoldani.
Két féle termék van van a Párologtató és van a Spray
Kb 5000Ft ba kerül.
Olvasd el a linket amit küldtem.
Remélem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!