Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi az, hogy kennelbetegség?

Mi az, hogy kennelbetegség?

Figyelt kérdés
Lécci ha valaki tud, akkor segítsen, elég fontos lenne! Köszönöm előre is :)
2011. nov. 19. 21:41
1 2
 11/16 Akiteki ***** válasza:
Mástól is hallottam már, hogy kiállításon szedett össze kennelköhögést. Érdekes, hogy én még csak hírből hallottam róla, még sosem volt ilyen.
2011. nov. 20. 11:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez fajta függő is...bár ebben nem vagyok biztos.. mi ami tuti, hogy a Belga klubbon minden évben elkapjuk pedig már ott tartok, hogy előtte oltatok, előimmunizálok...volt már, hogy máshol is összeszedtük de ott tuti
2011. nov. 20. 11:54
 13/16 Akiteki ***** válasza:
OK, akkor oda nem megyek:)))
2011. nov. 20. 13:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Én se mennék ha nem minden évben amerikai speciál bírót hívnának... :D Meg alapból szeretem a belga kiállításokat, de náluk tuti elkapják a kutyák a kennelköhögést...ja és a franciáknál, ők a másik fele, a herpeszt is náluk szedtük össze 2 éve a francia Ch shown... tény, hogy rém peches vagyok ilyen téren..
2011. nov. 20. 13:57
 15/16 Akiteki ***** válasza:
Nekem nincs belgám, mondjuk azért nem megyek:)) Mi Párizst is megúsztuk mindenféle betegség nélkül. Pedig ott aztán volt rengeteg kutya. (Meg kaka)
2011. nov. 20. 16:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem se belgám van csak ott jó a mi fajtánk klubkiállítása :)

Mi ott is benyeltük megint a kennelköhögést..:D mondom én, hogy peches vagyok :D

a kiállítás szervezését ne minősítsük.. egyik legrosszabb világkiállítás volt amin eddig voltam..

2011. nov. 20. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!