Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vemhes a kutyám?

Vemhes a kutyám?

Figyelt kérdés
Ma délelőtt 11:30 körül láttuk a két vizslánkat összeakadva, és azt szeretném tudni hogy akkor már biztos hogy lesznek kiskutyák? Múltévben is körülbelül ilyenkor voltak együtt és 2011.január végére már megszülettek a kiskutyák(6db) amiből 3db sajnos meghalt:(. Pedig nem akartuk hogy megint vemhes legyen, mert múltkor is nagyon nehéz volt elválni a 3 kiskutyától, és most féltjük is, mert nemrég hallottunk, hogy egy vizsla leelett valami 14-15 kölyköt is, és belehalt:( ettől nagyon félünk, hogy belehal a szuka :( Most kb mennyi kutyus várható, ha vemhes?
2011. nov. 19. 16:55
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
elmondtam, hogy nem akarjuk ivartalanítani.. de nem is ezvolt a kérdés hanem hogy most az e vagy nem..
2011. nov. 19. 17:02
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

ha meg fejletlenek voltak még a kölykök, azt is lefogadom, hogy a szukátok 2 éves kora előtt ellett.

újabb fekete pont.

miért annyira nagy katasztrófa az a nyomorék ivartalaníttatás???

ez nem állatszeretet, ez önző vakság.

2011. nov. 19. 17:03
 13/27 Akiteki ***** válasza:
56%
Az nem állatkínzás, hogy nem vigyáztok rá és minden tüzeléskor vemhes lesz?
2011. nov. 19. 17:04
 14/27 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem igen.3 kis kutya azért halt meg,mert nem gondozta az anya őket.részvétem miattuk.Annyi kölyök lesz amennyi az alom száma 0-16 kölyök között lesz számuk.
2011. nov. 19. 17:04
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
IGEN nagy valószínűséggel vemhes.. honnan tudnánk mennyi kölyke lesz? mik vagyunk mi látók? lehet 6 de akár 15 is sőt én olyan vizslát is tudok aki 18 at ellett... 30 nap múlva az orvos ultrahanggal megtudja neked mondani vemhes e...olyan meg nincs, hogy az alom fele megdöglik mert "gyenge"...ez túl nagy mortalitási arány ahhoz, hogy normális legyen...ez a ti lelketeken szárad...
2011. nov. 19. 17:06
 16/27 anonim ***** válasza:

Na Kedves Kérdező!

Az, hogy eddig egy kutyád sem került menhelyre vagy rossz gazdához, nem azt jelenti, hogy nem is fog!!!! Rengeteg, fajtatiszta kutya kerül be menhelyre, vagy állatkínzókhoz! Mellesleg nem értem, miért vagy az ivartalanítás ellen! Egész nap nem fogod tudni lesni, hogy nem-e párzanak a kutyáid. Gondolom. És ne háborogj, mert rajtad kívül Senki sem ellenzi az ivartalanítást!!! Szerintem gondolkozz el ezen, vagy FIGYELJ a kutyáidra!

2011. nov. 19. 17:09
 17/27 anonim ***** válasza:
56%
"1 az hogy sokba került" És az ne kerül sokba ha a kutyádat esetleg műteni kell ha valami történik ellés közbe? NEM ÁLLATKÍNZÁS AZ IVARTALANÍTÁS!!! De ezt már többen is leírták!
2011. nov. 19. 17:15
 18/27 dizus ***** válasza:
Ha 11:30-kor láttad őket összeakadva,akkor biztos hogy 4 kiskutya fog születni.Az ivartalanításnak meg tényleg van kockázata,pl. az orvoshoz vezető úton elüt téged egy biciklis.A kannal vállalsz egyébként fedeztetést is?
2011. nov. 19. 17:17
 19/27 anonim ***** válasza:

Off:

De bizony lehet.

A héten nekem is olyan dolgokat mondtak az ivartalanításról, hogy a hajam égnek állt. Egyik kollegám kutyája például onnantól, hogy ivartalanítva lett (nem önszántukból, hanem elszökött a kutyája és herék nélkül kapták vissza), állítólag nem őrzi a házat (roti).

A másik a főnököm, aki szerint szintén állatkínzás és nagyon meg fogom bánni, ha ivartalaníttatom, mert szomorú lesz utána és nem fog semmit se csinálni. Mindezt meglett felnőtt emberek állították.

On.

Nos kedves kérdező, miből kéne tudnunk szerinted, hogy hány kutya várható? Ebben az időpontban UH-val még egy állatorvos sem tudná megmondani, nem hogy mi a nagy semmiből...

Pff.. Az emberi ostobaság határtalan.

2011. nov. 19. 17:19
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Állatorvosi asszisztensként dolgozom évek óta több 100!! kutyát ivartalanítottunk már és semmi bajuk nem lett... 6 ivartalan kutyám van 4 szuka és 2 kan.. őrzik a házat hétvégén nagyokat sétálunk, labdázunk aktívak, egészségesek.. nem kell mindent elhinni amit mondanak..soha egyetlen gazdi se jelezte vissza, hogy gyökeresen megváltozott volna a kutya (max kevésbé volt domináns vagy picit nyugisabb a lakásban..)
2011. nov. 19. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!