Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen maradhat a szőre?

Ilyen maradhat a szőre?

Figyelt kérdés

A pulinak ha rendesen gondozom a szőrét ilyen maradhat, vagy mindenképpen "berasztásodik"?

[link]

2011. nov. 19. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez egy fiatal kutya, akkor szokott ilyen lenni a szőre...

nem hiszem, hogy lenne értelme fésülgetni egész nap a kutyát...

ha tutira akarsz menni, inkább kérdezz meg egy tenyésztőt, mert hallottam valami olyasmit itt GYK-n, hogy van rasztásodásra hajlamosabb meg kevésbé hajlamosabb szőrű is (bár akkor komondorról volt szó)

hangsúlyozom itt írta valaki, úgyhogy lehet hogy nagy marhaság, de gondoltam, leírom, hátha utána jársz, és kiderül, hogy igaz.:)

2011. nov. 19. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Beírod a keresőbe, hogy a puli szőrének gondozása. Tuti kapsz oldalakat, ahol leírják, melyik szőrfajtával, mit kell és lehet tenni. Mert a pulinak van szalagos szőre és van, amelyik vonalnak zsinóros a szőre.
2011. nov. 19. 18:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, az, hogy szalagos vagy zsinóros azon múlik, hogy milyenre alakítja a gazda. De én is egy tenyésztőhöz fordulnék. :)
2011. nov. 19. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Hat ahhoz sok apolas kell !!! Sok szerencset ,nagyon aranyos a kutya!!!
2011. nov. 19. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!