Ilyen maradhat a szőre?
A pulinak ha rendesen gondozom a szőrét ilyen maradhat, vagy mindenképpen "berasztásodik"?
Napi 3-4 fésülést túlzásnak tartom, még hetente sem kell annyiszor! Szerintem heti max két fésülés, de az alaposan! A fürdetés ne legyen gyakori, mert csak ártasz vele! Vitaminokat és egyéb méregdrága kegyszert sem használok, másnak sem ajánlom! Inkább adok néha tojást, olivaolajat, ezektől is gyönyörű a szőrük és amit nem látsz ekkora bunda alatt, a bőrük is.
Kutyakozmetikus vagyok és nekünk is hosszúszőrű fajtánk van!
Első vagyok...utolsónak szól :)
Egyáltalán nem túlzás mert a szomszédunk naponta 3-szor fésülte és havonta 2-szer fürdette és nem segített semmit mert olyan gubancos lett a szőre...főleg amikor nagy víz és sár volt ;D Nem én találtam ki hanem én is láttam meg ő is mondta ;)
Első vagyok :D
Azt kihagytam,hogy a kutyájuk nagyon mozgékony és minden kis tócsába.sárba belemászik ;D
fésülés és fürdetés marhaság, csak tönkre teszed vele a kutyát
kölyök korban lehet valamennyire fésülgetni ritka fogú fésűvel/kefével, aztán úgyis elkezd nemezesedni, akkor már csak tépéssel lehet rendben tartani
fürdetni meg úgy 3 évente kell ha nagyon akarod, de lehet hogy 5
bobtail és puli pedig nem egyforma, előbbinek nemezesedésre hajlamos, utóbbinak nemezesedő szőre van
bobtailt lehet/kell fésülni, pulit nem lehet
Köszönöm a válaszokat.
Viszont ha mindenképpen olyan lesz, egyes kutyáknak miért olyan a szőre amit linkeltem? Mást nem tudok elképzelni, csak, hogy rendben tartják.
ilyen maradhat az uszkár szőrét is pont olyanra meglehet csinálni mint a puliét illetve már láttam bichon szerűen nyírt pulit.
nézd: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!