Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyat valasszak?

Milyen kutyat valasszak?

Figyelt kérdés
Allitolag attol is fugg egy bizonyos kutya szemelyisege ,h milyen fajta. Tehat kerem ,hogy fajtakat irjanak. Azt szeretnem ,hogy en a kutyammal jol kijojjek es a kutya is velem. A kozelben nincs se menhely se sinterhely. Fajkutyat szeretnek ,habar ez nem epp olyan fontos. Van egy kerecskenk ,hazban lakunk. A kutya kizarolag csak az udvaron maradhat telen es nyaron ,mert a lanyom kisse allergias tipus. A lanyom naponta kb. naponta osszesen 2 orat fog tudni vele foglalkozni, van egy 8 eves fiam is . Anyagilag egy nagyobb kutyat is el tudnank latni.A lanyom termeszete : aktiv , intelligens ,allatszereto ,optimista ,kedves. Es egy olyan kutyara vagyik amelyek ne legyen tul buta es legyen szeretetre melto es ne ugasson tul sokat . A kovetkezo fajtakra gondoltunk mar : golden retriever ,labrador ,beagle ,basset hund , cocker spaniel , westie. Kerem segitsenek fontos lenne.
2011. nov. 18. 15:13
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Ha házőrzőt akarsz akkor elvadult Rotveiler v. pittbull
2011. nov. 20. 20:03
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok hazorzot ,csak jatszotarsat a gyerekeknek
2011. nov. 20. 20:06
 23/29 anonim válasza:
beagle semmiképpen nem ajánlom mert egy buta kutya én a golden retrivert ajánlom
2011. nov. 20. 20:15
 24/29 anonim ***** válasza:

ezek közül bármelyik jó,de ezek közül semelyik sem őrzi a házat(bár ezt nem írtad,de ezek igazából vadászkutyák,és nektek meg inkább házörző kéne,ha nem akartok felesleges kutyát tartani)

házörzőnek amit eltudok képzelni veletek:

közép-schnauzer,bouvier(flandriai pásztorkutya),belga juhászok

2011. nov. 20. 20:30
 25/29 A kérdező kommentje:
Nincs szuksegunk hazorzo kutyara !!!!! Mert van egy fodraszatunk a kertunk mellett es a hazorzo allandoan ugatna es a vendegeknek lottek :( Es a kutyat amugy sem tartanank foloslegesen !!!!
2011. nov. 20. 20:43
 26/29 pretorius válasza:
üdv én a rednoz pitbult ajánlanám
2011. nov. 20. 21:01
 27/29 A kérdező kommentje:
Koszonom !!!
2011. nov. 20. 21:16
 28/29 anonim ***** válasza:

Szép estét!

Én a Labradort ajánlom, nagyon gyerek szerető és iszonyatosan hálás.

Bár a retrieverek mind azok, szóval az összeset ajánlom!!!

Én is nagyon könnyen allergiás leszek az "új" dolgoktól, és kutya szőr allergiám is van.

De az én saját Labradoromtól nem jön ki semmilyen allergiás reakcióm sem.

Valószínűleg azért mert a táp nagyon fontos egy kutyának, azon nem szabad spórolni.

Én Bewi Dog sportot adok neki, és gyönyörű egészséges a szőre és tele van táplálékkal és igazi német minőségi táp!

Remélem tudtam segíteni.

2011. nov. 20. 22:56
 29/29 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segitett !!! Thank U
2011. nov. 21. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!