Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyat valasszak?

Milyen kutyat valasszak?

Figyelt kérdés
Allitolag attol is fugg egy bizonyos kutya szemelyisege ,h milyen fajta. Tehat kerem ,hogy fajtakat irjanak. Azt szeretnem ,hogy en a kutyammal jol kijojjek es a kutya is velem. A kozelben nincs se menhely se sinterhely. Fajkutyat szeretnek ,habar ez nem epp olyan fontos. Van egy kerecskenk ,hazban lakunk. A kutya kizarolag csak az udvaron maradhat telen es nyaron ,mert a lanyom kisse allergias tipus. A lanyom naponta kb. naponta osszesen 2 orat fog tudni vele foglalkozni, van egy 8 eves fiam is . Anyagilag egy nagyobb kutyat is el tudnank latni.A lanyom termeszete : aktiv , intelligens ,allatszereto ,optimista ,kedves. Es egy olyan kutyara vagyik amelyek ne legyen tul buta es legyen szeretetre melto es ne ugasson tul sokat . A kovetkezo fajtakra gondoltunk mar : golden retriever ,labrador ,beagle ,basset hund , cocker spaniel , westie. Kerem segitsenek fontos lenne.
2011. nov. 18. 15:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom Lilu !!!! Termeszetesen ha uszkarunk lenne nem ugy nyirnank azt mi is ,hogymondjam : tul elegansnak es idetlennek egyarant tarjuk
2011. nov. 18. 15:48
 12/29 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen:) Az a fazon valóban kissé sznobnak tűnik.Sok sikert a megfelelő kutyushoz!!
2011. nov. 18. 15:50
 13/29 anonim ***** válasza:

Ha bischont, vagy uszkárt vehetnél. Allergiásoknak is való.

Intelligens , gyorsan tanul, és nagyon ragaszkodó tipus.

De kozmetikázni kell a szőrét, de úgy hallottam hogy allergiásoknak is ajánlják.

A 101 nagykutya c műsorban láttam.

2011. nov. 18. 16:08
 14/29 anonim válasza:
Nekünk németjuhász husky keverék kutyusaink vannak, és nagyon sürgősen gazdit kell nekik találnom (egyik szomszéd feljelentett hogy több kutyát tartunk a megengedettnél és bármikor elvihetik őket a sintérek) 8 hónaposak,nagyon okosak,szófogadóak,csendesek, rövid a szőrük és imádják a gyerekeket,közepes termetűek!!! oltva,féregtelenítve,ingyen odaadom,csak ne altassák el őket a sintérek!!! légyszi gondold át...
2011. nov. 18. 16:44
 15/29 anonim ***** válasza:
Rottweiler,keverék...nekem ez a két kutya a legjobb főleg a keverék mert az nagyon neheze betegszik meg mivel több fajtából van! ;D Még jók az ilyen magyar fajták is...főleg,hogy most behozták a kutyaadót :/
2011. nov. 18. 21:13
 16/29 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ,rotweilert nem fogunk venni ,mert ugy eleg kemeny kutya... A fiam esetleg nem szeretne vagy felne tolew,mert egyszer egy rotweiler megharapta...
2011. nov. 19. 09:42
 17/29 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok...azt nem tudtam,hogy megharapta :(
2011. nov. 19. 14:51
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem problema ,nem volt honnan tudja ...
2011. nov. 19. 14:59
 19/29 anonim ***** válasza:
Huskyt SEMMIKÉPP nem ajánlom!Sem bármilyen szánhúzó kutyát!!!Nekik nem elég 2 óra...Ahogy a bordernek sem de ezt már írták, szerintem egy retriver lenne a legjobb. Egyépként nekem is skótjuhászom van és rengeteg törődést , kutyaiskolát igényel.Nem csak fizikailag hanem szellemilieg is le kell fárasztani!De ez minden kutyára igaz!És azt nem írtad hogy mennyit sétáltatná a lányod a kutyát.Rengeteg olyan idióta van aki azt hiszi hogy egy nagy kert elég a kutyának,ez NEM így van, minimum 3 naponta el kell vinni sétáltatni, különben egy energikusabb kutya becsavarodik!Sok sikert!:)
2011. nov. 19. 16:15
 20/29 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ,a lanyom minimum 2 naponta tudna vele szaladni fel orat ,ismetlem MINIMUM ennyit...
2011. nov. 19. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!