Ha a puli kutyámnak nincs törzskönyve vihetem versenyre vagy nem?
Figyelt kérdés
2009. máj. 10. 20:37
1/11 anonim válasza:
Nem túl valószínű, bár én már láttam olyan hírdetést(igaz az macskáknak volt) ahol volt tk nélküli, keverék kategória is...
2/11 anonim válasza:
A "rendes" kutyakiállításon, munkaversenyen, tenyészszemlén nem indulhat.
De vannak versenyek hobbikutyáknak, ott elindíthatod.
3/11 anonim válasza:
Attól függ milyen versenyre gondolsz?
4/11 anonim válasza:
Általában a versenyeken szoktak kérni tk-vet is de nem mindenhol!
Mondjuk kiállításra szeretnéd vinni?
5/11 anonim válasza:
Attól függ, milyen sportágban szeretnéd versenyeztetni.
6/11 A kérdező kommentje:
jah mondjuk kiállítás.
2009. máj. 10. 20:53
7/11 anonim válasza:
Szeintem kiállításra elég nagy valószínűség hogy kell tk. d ebiztos hogy van hobby kutyusoknak is kiállítás :D
csak keresni kell
8/11 A kérdező kommentje:
Ha a szülök törzskönyvesek, de a kiskutyámhoz nem kaptam (1 hónapja hoztam csak el) és késöbb visszamegyek mondjuk mikor akarom versenyre vinni kapok hozzá?
2009. máj. 10. 21:11
9/11 anonim válasza:
Szerintem hívd fel a tenyésztőt és tőle érdeklődj, hogy hogyan csináljátok meg. De szerintem ha nem csináltatott törzskönyvet, akkor nem biztos, hogy kiállítási minőségű kiskutya lenne és akkor felesleges pénzt kidobni a kiállításokra. Nem értem, hogy miért nem kértél hozzá törzskönyvet, vagy miért nem vettél törzskönyvezett kiskutyát ha versenyeztetni szeretnéd.
10/11 anonim válasza:
A tenyésztő akitől vetted, a kutya féléves koráig kérheti le a törzskönyvét.
Persze, ha igazi tenyésztő. Ha van bejelentett kennelje, fajtaklubtag, ha leadta az alombejelentőt. Ha ezek nincsenek meg, akkor nem is kérhet, akkor csak törzskönyv nélküli kutyák születhetnek nála.
Törzskönyv nélkül nincs verseny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!