Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 hós kiskutyámat hogyan...

2 hós kiskutyámat hogyan tudnám szobatisztaságra nevelni?

Figyelt kérdés
Előszeretettel a szőnyegekre pisil,sarkokba kakil,ha kiengedem,akkor is bejön elvégezni a dolgát.Párom elég nehezen tolerálja,mikor hajnalban 3 tócsán keresztül ér el a fürdőig:)
2011. nov. 17. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
-.- nem kell leszólni! Értek a kutya tartáshoz... Emberekben is van, amelyik gyorsabban, van amelyik nehezebben tanul. Bár te ilyenről valószínűleg nem hallottál... Ne becsüld le a kutyákat... Egyébként, nem neked írtam, nem a te kérdésedre válaszoltam. :) páá
2011. nov. 18. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem már csak az érdekelne, hogy mennyi idős volt a kutyád, amikor 3-4 nap után szobatiszta lett? És családi házban laktok?
2011. nov. 18. 14:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Családi házban élünk, igen. 3 hónapos volt, addig kutya pelenka volt rajta. Utána kezdtük a szobatisztaság tanulását. A 3-4 napon nem azt értem, hogy azok után nem történt baleset, de már ösztönösen jött utánunk, ugatott, kaparta a bejárati ajtót, hogy menjünk, mert neki menni kell. Persze történt 1x-2x kisebb baleset, de 1-2 héttel utána már semmilyen picike gond sem volt, közben pedig max 2x ha előfordult!
2011. nov. 18. 14:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Rajta volt a kutyapelenka? :D

Nem azt akartad írni, hogy arra járt rá? Családi háznál kicsit könnyebb a dolog.. Nekem pl. volt olyan, hogy jelzett a kutyám, hogy menjünk le, csak épp nem értünk le, így a lépcsőház ajtajánál végezte el a kisebb dolgát.

A 2 hónapos még tényleg nagyon pici, nem lehet ilyet elvárni tőle. Az enyém 4,5 hónapos, de néha még mindig bepisil otthon, ennek ellenére a max. fenyítés az az "Ejnye". Tudja ő, hogy hova kell intézni, csak még kontrollálni nem tudja a dolgot.

2011. nov. 18. 14:42
 15/16 anonim ***** válasza:

De, azt akartam írni! :D Kicsit elkóborolt az agyam! :D

Bocsi! :)

Első kutyám nekem is panelházban lett szobatiszta, volt nálunk is hasonló eset, aztán mehettem ki felmosni kisebb-nagyobb dolgait! :) Már majd' 3 éves a mostani kutyám, mára már azt is elmondhatom róla, hogy a "Nem szabad!" parancs, az tényleg nem szabad. :) Ez kint is jól jön sokszor, hisz mennyi szemetet feltudnak szedni a kutyák...

bocsi az offért! :D

2011. nov. 18. 15:09
 16/16 anonim válasza:

próbáltad már a kutya pelenkát?

Oda kell tenni ahol a pisi meg a kaki szaga van és rá fog csinálni majd megszokja,hogy a kijelölt pelusra kell csinálni.

5 hónapos koráig nem tudod arra szoktatni,hogy reggelig visszatartsa.Előző hozzászólóknak igaza van aki 3-4 nap alatt meg tudja tanítani az leválthatja Orbánt és kezet csókolok neki.

2011. dec. 28. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!