2 hós kiskutyámat hogyan tudnám szobatisztaságra nevelni?
Rajta volt a kutyapelenka? :D
Nem azt akartad írni, hogy arra járt rá? Családi háznál kicsit könnyebb a dolog.. Nekem pl. volt olyan, hogy jelzett a kutyám, hogy menjünk le, csak épp nem értünk le, így a lépcsőház ajtajánál végezte el a kisebb dolgát.
A 2 hónapos még tényleg nagyon pici, nem lehet ilyet elvárni tőle. Az enyém 4,5 hónapos, de néha még mindig bepisil otthon, ennek ellenére a max. fenyítés az az "Ejnye". Tudja ő, hogy hova kell intézni, csak még kontrollálni nem tudja a dolgot.
De, azt akartam írni! :D Kicsit elkóborolt az agyam! :D
Bocsi! :)
Első kutyám nekem is panelházban lett szobatiszta, volt nálunk is hasonló eset, aztán mehettem ki felmosni kisebb-nagyobb dolgait! :) Már majd' 3 éves a mostani kutyám, mára már azt is elmondhatom róla, hogy a "Nem szabad!" parancs, az tényleg nem szabad. :) Ez kint is jól jön sokszor, hisz mennyi szemetet feltudnak szedni a kutyák...
bocsi az offért! :D
próbáltad már a kutya pelenkát?
Oda kell tenni ahol a pisi meg a kaki szaga van és rá fog csinálni majd megszokja,hogy a kijelölt pelusra kell csinálni.
5 hónapos koráig nem tudod arra szoktatni,hogy reggelig visszatartsa.Előző hozzászólóknak igaza van aki 3-4 nap alatt meg tudja tanítani az leválthatja Orbánt és kezet csókolok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!