Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nyomja ki a kutyám a...

Miért nyomja ki a kutyám a péniszét?

Figyelt kérdés
Mikor odamegyek hozzá hogy játszak vele, simogassam, stb, olyankor sokszor feláll neki. Zavar nagyon, miért csinálja ezt? Rámizgult vagy mi? Mit lehetne csinálni hogy ne csinálja ezt?
2009. máj. 10. 18:41
 1/9 anonim válasza:
94%

ezzel nem tudsz sztem mit csinálni a miénk is ezt csinálja.

a farkát is csóválja meg a farkát is :D

gondolom örül vagy iesmi.

2009. máj. 10. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Az enyé is így csinálja!

És néha olyan zavaró,hogy simogattom és láttom hogy jön ki neki!

Főleg ha jön hozzánk valaki háát ... :D

Ezt egyépknt az ivartalanítással lehet megondoldani nem?

2009. máj. 10. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
sztem az ivartalanítással nem lehet megoldfani mert a heréjét vágják le nem pedig a kukiát mondjuklehet h megoldható mert az ösztöneit elhaggya
2009. máj. 10. 19:04
 4/9 A kérdező kommentje:

ja, tisztára olyan mintha beindulna rám:)

na szóval semmit sem tehetek. Majd legfeljebb rászólok ha van nálunk valaki hogy "...nem szégyelled magad, pont a vendég előtt?!" :D

2009. máj. 10. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
...az enyém pici korátol mutogatja...de ez nem azt jelenti hogy felizgul rád...hanem csak esetleg örömében teszi ezt...nem kell ezt más előtt szégyelni...ez teljesen természetes aki szereti a kutyákat az biztos megérti és nem botránkozik meg rajta..:)
2009. máj. 10. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Gonolj bele az enyém mindig eldobja hátra magát ha valaki elkezdi simogatni mindenkimondja jajj de édes kutyus és simogatják és akkor szépen lassan azt lehet látni hogy jön kifele :D

Mondtam neki nem szégyenled magad hát ilyen kisfiút :D

Kis hülye de egyépként tényleg olyan mintha felizgulna rád

2009. máj. 10. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
az én kan kutyám ivartalanítva van, és mégis ezt csinálja. Szóval nem lehet tenni ellene, de szerintem is csak örül neked :)
2009. máj. 10. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A kutya nagyon nagyon sok dolgot megért, talán többet is, mint mi azt emberek gondolnánk, de ha ezért szidod meg, azt egészen biztosan nem fogja érteni, hogy mire vonatkozik!

És ilyenkor nem feláll neki, hanem csak kibújik. Ha feláll, sokkal nagyobb lesz és vastagabb, ami akár több percen keresztül is eltarthat, amíg elegendő vér megy bele.

Egyszerűen örül neked, ennyi, az én kutyámnál is elő szokott fordulni. Egyáltalán nem kell miatta szégyenkezni, teljesen normális, helyén való dolog. Aki ettől undorodik, vagy zavarja, annak nincs helyén valami... ne rovalld magad bele ebbe a "felizgul rám" dologba, mert erről szó sincsen!

Az ivartalanítás nem segít ezen a dolgon, de maga az ivartalanítás nagyon hasznos dolog, nem árt útba ejteni a dokit.

2009. máj. 10. 21:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Félre ne értsd, imádom az állatokat, ezért meg eszembe sem jutna soha ivartalanítani.

Ha csak örömében teszi akkor OK:)

Mostanól nem nézek oda:)

2009. máj. 11. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!