Miért nyomja ki a kutyám a péniszét?
ezzel nem tudsz sztem mit csinálni a miénk is ezt csinálja.
a farkát is csóválja meg a farkát is :D
gondolom örül vagy iesmi.
Az enyé is így csinálja!
És néha olyan zavaró,hogy simogattom és láttom hogy jön ki neki!
Főleg ha jön hozzánk valaki háát ... :D
Ezt egyépknt az ivartalanítással lehet megondoldani nem?
ja, tisztára olyan mintha beindulna rám:)
na szóval semmit sem tehetek. Majd legfeljebb rászólok ha van nálunk valaki hogy "...nem szégyelled magad, pont a vendég előtt?!" :D
Gonolj bele az enyém mindig eldobja hátra magát ha valaki elkezdi simogatni mindenkimondja jajj de édes kutyus és simogatják és akkor szépen lassan azt lehet látni hogy jön kifele :D
Mondtam neki nem szégyenled magad hát ilyen kisfiút :D
Kis hülye de egyépként tényleg olyan mintha felizgulna rád
A kutya nagyon nagyon sok dolgot megért, talán többet is, mint mi azt emberek gondolnánk, de ha ezért szidod meg, azt egészen biztosan nem fogja érteni, hogy mire vonatkozik!
És ilyenkor nem feláll neki, hanem csak kibújik. Ha feláll, sokkal nagyobb lesz és vastagabb, ami akár több percen keresztül is eltarthat, amíg elegendő vér megy bele.
Egyszerűen örül neked, ennyi, az én kutyámnál is elő szokott fordulni. Egyáltalán nem kell miatta szégyenkezni, teljesen normális, helyén való dolog. Aki ettől undorodik, vagy zavarja, annak nincs helyén valami... ne rovalld magad bele ebbe a "felizgul rám" dologba, mert erről szó sincsen!
Az ivartalanítás nem segít ezen a dolgon, de maga az ivartalanítás nagyon hasznos dolog, nem árt útba ejteni a dokit.
Félre ne értsd, imádom az állatokat, ezért meg eszembe sem jutna soha ivartalanítani.
Ha csak örömében teszi akkor OK:)
Mostanól nem nézek oda:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!