Mit csináljak, hogy a kutyám az alomba, és ne a szoba közepére nyomja a dedikúlt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 23:38
1/10 anonim válasza:
XD Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez a dedikúl kifejezés fantasztikus, halálra röhögtem magam:D Eddig még nem hallottam. A válaszok meg engem is érdekelnének:)
2/10 anonim válasza:
Igen, ez a dedikúl nekem is nagyon tetszik :D Köszi, hogy feldobtad az estémet :D Amúgy én úgy szoktattam rá a kutyámat, hogy megfigyeltem, mikor kell nyomnia a dedikúlt, és abban a pillanatban beraktam az alomba. Elzártam a kivezető utat valamivel, ezért kénytelen volt az alomba pupuzni :DD
3/10 anonim válasza:
szerintem próbáld ki azt,h ha a szobaközepére nyomja utána vedd fel valamivel és tedd bele az alomba.azt megfogja szagolni és lehet,h utána már oda fogja nyomni a dedikúlt!:D
5/10 anonim válasza:
Egyszer belenyomod az orrát és a hangsulybol is érezni fogja,hogy rosszet tett többet nem teszi
6/10 anonim válasza:
persze a kutya orrát belenyomkodni a szxrba teljesen korszerü és higiénikus megoldás
ha látod hogy készülödik, forog - szaglászik - pucsit, akkor vidd az alomhoz ...de ha kertesházban laktok, akkor nyugodtan kirakhatod a füre, csak az utcára ne vidd ki
7/10 anonim válasza:
utolso vagyok: remélem oltatlan kiskutyáról beszélünk nem egy felnött állatról,
ha felnött kutya akkor nekem is az a válaszom hogy " a kutya nem macska"
8/10 anonim válasza:
A kutyát le kell vinni sétálni, nem macska, hogy alomra lehetne szoktatni. Míg a macskának ez természetes, a kutyának nagyon kellemetlen mert ezt nem engedi az ösztöne, hogy a lakóhelyére ürítsen. Ha kutyát vállaltál, akkor vidd is le napi 3-4szer, hogy elvégezhesse a dolgát és ne macskaként kezeld. Természetesen ha pár hónapos kölyökről van szó, amelyik még nem mehet utcára azt megértem.
9/10 anonim válasza:
Millió ilyen kérdés volt már... http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=68&keres..
10/10 anonim válasza:
Sétálni jártok? Hányszor egy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!