Melyik színű Akitát válasszak?
2011. nov. 16. 13:09
3/22 A kérdező kommentje:
1 válaszolónak.
Kifejtenéd bővebben ezt a választ?
2011. nov. 16. 13:22
4/22 anonim válasza:
6/22 LadyLee válasza:
Javasolnám inkább a www.gazditkeresek.hu oldalt.
Nem fog téged jobban szeretni a fajta tiszta, drága kutya sem. Ellenben jó eséllyel lesz betegesebb. És tényleg gyönyörűeket is lehet találi az ilyen oldalakon (még fajta tisztákat is) - ha a külső lenne a fontos szempont...
7/22 A kérdező kommentje:
"Talán azzal kezd h nézz utána h ezek nem feltétlen csak színváltozatok, hanem két külön fajta. Az első a japán, a második az amerikai akita."
Ezt tudtam.
2011. nov. 16. 13:40
8/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. nov. 16. 13:40
9/22 anonim válasza:
1. vagyok! Ha a szüleid is részt vesznek a kutya nevelésében, akkor visszavonom, de ha Te foglalkozol majd vele egyedül, akkor nem ajánlom. Kemény kutya az akita, kutyás tapasztalatokat igényel, nem megfelelő neveléssel könnyen még a gazdája ellen is fordulhat, azaz ellened. Ezért írtam, semmi rossz indulat nincs a tanácsomban.
10/22 LadyLee válasza:
Én mondjuk nagyon fiatalon kuvaszt kaptam (6 év) - nyilván a szüleim is foglalkoztak valamennyit vele, és semmi gond nem volt. Következő kuvaszomat 11 évesen kaptam, azzal már elsősorban én foglalkoztam. De tény - az akita kemény kutya, elvileg nem első kutyásoknak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!